Çerçioğlu Düşman Çatlattı
Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çalışmalarına hız verdi. Çerçioğlu’na eşi Ercan Çerçioğlu da destek verdi.
AYDIN 24 HABER ÖZEL
Başkan Çerçioğlu çalışmalarına Germencik’in Ortaklar beldesinde devam etti. Çalışmalarına partililerinin dışında eşi aynı zamanda Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ercan Çerçioğlu da katıldı.
Başkan Çerçioğlu, 5 yıllık görev süresi içinde tamamladığı projeler ile önümüzdeki dönem projelerini anlatırken Ercan Çerçioğlu’nun dikkatlice dinledi. Zaman zaman Başkan Çerçioğlu’na alkışlarla destek veren Ercan Çerçioğlu, Özlem Çerçioğlu ile birlikte objektifimize takılarak düşman çatlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.