Çerçioğlu, Mustafa Savaş’a savaş açtı

Çerçioğlu, Mustafa Savaş’a savaş açtı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yolsuzluk eleştirisinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, iftira bombardımanına tutuldu. İftirada bulunan kişilerin Büyükşehir Belediyesinde çalışıyor olmasının yanında belediyeden ihale alan isimler olması nedeniyle, iftira bombardımanının bizzat Çerçioğlu’nun bilgisiyle yapıldığı belirtiliyor.

Partisinin bayramlaşma programında konuşan AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydınlılara, AK Parti’nin hizmet siyasetini, eser siyasetini anlatacaklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yolsuzluk eleştirisinde bulunmuştu. Bu durum Çerçioğlu’nu çılgına çevirince Çerçioğlu şürekâsı harekete geçti ve KİT Komisyonu toplantısında sarf ettiği bir sözü çarpıtarak Mustafa Savaş’a dört koldan eleştiri bombardımanına tuttular.

SAVAŞ’A İFTİRA ATANLARIN HEPSİ BELEDİYE ÇALIŞANI

Geçtiğimiz günlerde KİT Komisyonu toplantısında CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ile KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş arasında ilginç bir diyalog yaşanmıştı. Sertel'in AK Parti için kullandığı “Çaya düşmüş kesme şeker gibi eriyorsunuz” iddiası üzerine Mustafa Savaş “Çayı şekersiz içiyorsak ne olacak?” şeklinde bir cevap vermişti. Mustafa Savaş’ın AK Parti’nin oy kaybettiği imasına aynı yolla verdiği imalı cevap bu günlerde CHP örgütlerinde ve fanatik savunucularında sıklıkla manipüle ediliyor.

SAVAŞ’IN SÖYLEMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Daha önce CHP Efeler İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi’nden maaşlı Polat Bora Mersin, Savaş’ın açıklamasını ekonomik eleştiri malzemesi yaparak “Millete şekersiz çay için diyorlar” diyerek çarpıtmış, sonrasında ise bir başka Büyükşehir Belediyesi çalışanı CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç iftira dalgasına yeni bir boyut eklemişti. Dinç açıklamasında “Mustafa Savaş ekonomik darboğazdan çıkış yolu olarak milletimize çaylarını şekersiz içmelerini öneriyor” ifadelerini kullanmış, Savaş’ın söylemini tepeden tırnağa değiştirmişti.

ZİNCİRE “POŞETÇİ ARİF” DE KATILDI

Çerçioğlu’na yakınlığı ile bilinen ve Büyükşehir Belediyesinden aldığı işler nedeniyle adı ‘Poşetçi Arif’e çıkan, eşi Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan Arif Kunur köşe yazısında “Mustafa Savaş şeker fiyatları arttı denilince çayı şekersiz için diyebilecek kadar rahat” iddiasını ortaya koyarak şaşırttı. Kunur’un yazısı, Savaş’a atılan iftira zincirine bir hakla eklemeye çalıştığı şeklinde yorumlandı.

ÇERÇİOĞLU’NU ÇILGINA ÇEVİREN İŞTE O SÖZLER

Mustafa Savaş partisinin bayramlaşma programında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelik yolsuzluk eleştirisinde bulunarak şunları kaydetmişti:

“Özlem Çerçioğlu ve yönetiminin beceriksizliğini anlatacağız. Yerel yönetimin yolsuzluklarını anlatacağız. Gün ışığına çıkmamış konuları gündeme getireceğiz. Atatürk Spor Kompleksi’ni konuşacağız. Katı Atık Bertaraf Tesisini konuşacağız. Orada yapılanları konuşacağız. Yeni açılan parkı konuşacağız. Nasıl ihale edildiğini konuşacağız. Kimlere verilmiş, kimlere verilecek onları konuşacağız. Atatürk Spor Kompleksi kime verilmiş? İzmir’de hangi iş adamına verilmiş? O iş adamının akıbeti ne olmuş? Onu konuşacağız. Konuşacağımız ve anlatacağımız çok şey var.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.