Çerçioğlu’na tepki gösterdiği için darp edilen vatandaş konuştu

Çerçioğlu’na tepki gösterdiği için darp edilen vatandaş konuştu

Efeler ilçesi Efekent Pazaryeri ziyareti gerçekleştiren CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu'na, “15 yıldır size ulaşamıyoruz. Seçim olduğunda mı aklınıza Pazar ziyareti geldi” dediği için CHP Gençlik Kolları üyeleri ile Çerçioğlu’nun korumaları tarafından darp edilen Ali Dağ yaşadıklarını anlattı. Dağ, başına gelenleri ‘eşkıyalık’ olarak değerlendirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç ile birlikte Efeler ilçesi Girne Mahallesi'nde bulunan Efekent pazarında vatandaşlar ve pazar esnaflarıyla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu'na, “15 yıldır size ulaşamıyoruz. Seçim olduğunda mı aklınıza Pazar ziyareti geldi” sözleriyle tepki gösteren vatandaşın üzerine yürüyen ve yere yatıran koruma ordusu Ali Dağ isimli pazarcıyı darp etti.

CHP Gençlik Kolları üyeleri ile Çerçioğlu’nun korumaları tarafından darp edilen Ali Dağ yaşadıklarını anlattı. Başına gelenleri ‘eşkıyalık’ olarak değerlendiren Dağ olayı şu sözlerle anlattı:

“Özlem Çerçioğlu buna pazar ziyaretine geldi. Ben kendisine derdimi anlatmaya çalıştım. Yanındakiler engelledi, beni oradan uzaklaştırdı. Ben de sergimin bulunduğu yere geldikten sonra şu levhamı gösterdim. ‘Başkanım ben 5 yıldır size ulaşmaya çalışıyorum, ulaşamıyorum’ dedim. Ben bunu der demez CHP Gençlik Kollarındaki adamlar ile Çerçioğlu’nun korumalarından birkaç kişi geldi, beni serginin oraya yatırdılar tekme tokat dövdüler. Beni pazarcılarla müşteriler kurtardı, polis bir şey yapmadı. Çerçioğlu’nu eleştirmeye de gelmiyor.”

Çerçioğlu’na tepki gösterdiği için darp edilen Dağ, yaşadıklarını “eşkıyalık” olarak değerlendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.