Çerçioğlu’na tepki gösteren vatandaşa dayak attılar

Çerçioğlu’na tepki gösteren vatandaşa dayak attılar

Efeler ilçesi Efekent Pazaryeri ziyareti gerçekleştiren CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu'na, “15 yıldır size ulaşamıyoruz. Seçim olduğunda mı aklınıza Pazar ziyareti geldi” diyen vatandaşı konuma ekibi darp etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç ile birlikte Efeler ilçesi Girne Mahallesi'nde bulunan Efekent pazarında vatandaşlar ve pazar esnaflarıyla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu'na, “15 yıldır size ulaşamıyoruz. Seçim olduğunda mı aklınıza Pazar ziyareti geldi” sözleriyle tepki gösteren vatandaşın üzerine yürüyen ve yere yatıran koruma ordusu biranda pazaryerinde arbede çıkmasına neden oldu.

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda belediye çalışanı olan Ozan Çavuşoğlu’nun vatandaşı itelediği görüldüğü arbedede Çerçioğlu ve beraberindekiler hiçbir şey olmamış gibi 50 kişilik bir grubun alkışları eşliğinde pazardan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum