Çerçioğlu’ndan bir skandal daha! İşsiz gencin ekmek tezgahına el koydurttu

Çerçioğlu’ndan bir skandal daha! İşsiz gencin ekmek tezgahına el koydurttu

Şaibeli ihaleler, akçeli işler, hukuka aykırı uygulamalar her geçen gün artarak devam eden CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor. Rezil uygulamalarına bir yenisini ekleyen belediye, iş bulamadığı için hamallık yaparak ve kağıt karton toplayıp geri dönüşüm için hurdacılara satarak geçimini sağlayan iki üniversite mezunu Ali Dağ’ın ekmek tezgahına el koyduğu gibi üstüne bir de 277 lira ceza yazıldığı ortaya çıktı.

İş bulamayınca hamallık yaparak ve kağıt karton toplayıp geri dönüşüm için hurdacılara satarak geçimini sağlayan iki üniversite mezunu Ali Dağ yaşadıklarına isyan etti. Olay 22-23 Haziran’da Aydın’da yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ziyaretinde kendisiyle görüşmeye giden Dağ’ın el arabasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla 10 kişilik zabıta ekibi el koydu. Bununla yetinmeyen zabıta ekipleri polise şikâyette bulunarak gözaltı işlemi yaptırdılar. “Kamu huzurunu bozmak” suçlamasıyla 277 lira ceza yazılan iki üniversite mezunu işsiz genç, benim gibi işsiz bir gence 277 lira para cezası kestiler “lütfen uğradığım haksızlığa karşı mücadeleme yardımcı olun” çağrısında bulundu.

İki üniversite mezunu işsiz genç yaşadığı skandalı şu sözlerle anlattı:

ali-dag-k.jpg “Bu ülkede okumuş hamal olmak bile suç. Ben Aydın'da yaşayan iki üniversite mezunu sosyalist, Atatürkçü işsiz bir gencim. Geçimimi gördüğünüz bu hamal arabasıyla hamallık yaparak ve kağıt karton toplayıp geri dönüşüm için hurdacılara satarak sağlıyorum. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 22-23 Haziran’da Aydın'a geldiğinde kendisiyle görüşebilmek için kaldığı otelin ve üye kabul töreninin yapılacağı Şükran Güngör Tiyatro Salonunun önüne gittim. Fakat Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ve CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in emri ile Aydın Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Hakan Genç on (10) kişilik zabıta ekibiyle üzerindeki “iki üniversite mezunu diplomalı hamal” yazısından dolayı el arabama el koydu ve benim sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemi engellemek için hiçbir şey yapmadığım halde beni polise gözaltına aldırttılar. Üstüne üstlük kendilerini haklı çıkartmak için yapmadığım halde hakkımda “kamu huzurunu bozmak” gibi yalanın bir suçlamadan tutanak tutup utanmadan benim gibi işsiz bir gence 277 lira para cezası kestiler. Ben hala Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaşmaya çalışıyorum. Defalarca özel kalemine ulaşıp derdimi anlattım ve sayın Kemal beyle görüşmek istediğimi dile getirdim. Fakat bir türlü bana dönüş olmadı. Lütfen sesimi duyurmama ve uğradığım haksızlığa karşı mücadeleme yardımcı olun.”

ali-dag-1.jpg

ali-dag-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum