Cerrahi müdahaleye gerek kalmadan genç bir yüze ulaşmak mümkün

Cerrahi müdahaleye gerek kalmadan genç bir yüze ulaşmak mümkün

Yüz bölgesinde zamanın etkilerini yok etmek isteyip de bunun için cerrahi müdahaleleri tercih etmek istemeyenlerin daha önceki dönemlerde pek fazla alternatifi bulunmuyordu. Bu kişiler de ister istemez klasik tarzda ürün kullanımı ile beraber dilediği genç görünüme erişmeyi hedefliyordu. Dr. Buket Yıldırım ise bu konuda ameliyatsız yüz germe Ankara uygulamaları ile beraber artık insanlara aradıklarını en iyi şekilde vermeyi başarıyor.

Cilt yapısı gençlik döneminde son derece gergin ve sıkı bir yapıya sahip olsa da farklı etkenlerin devreye girmesi ile beraber cilt dokusunda değişimler meydana gelmeye başlar. İlk başlarda bu değişimler insanların kendilerini rahatsız edecek kadar şiddetli değildir. Lakin gerekli önlemlerin alınmaması ile beraber yüzün çok daha yorgun ve yaşlı görünmesine sebep olan sarkmalar ortaya çıkmaya başlar. Bu aşamada pek çok kişi kısa sürede etkileyici sonuçları almak için araştırma yapar. Özellikle de son dönemlerde ise artık insanlar Dr. Buket Yıldırım ve ekibi ile iletişme geçerek ameliyatsız yüz germe Ankara uygulamaları ile alakalı seçimlerini yapıyorlar. Çünkü artık bu alanda yapılan çalışmalar beraberinde çok başarılı sonuçları getirmeye başladı. Dolgu, botoks, vitamin uygulamaları ve doku sıkılaştıran enjeksiyonların yanı sıra lazer, radyofrekans ve ultrasonik uygulamalar ile cildin kalitesinde artış, yüz bölgesinde gençleşme, renk düzensizliğinin giderilmesi gibi pek çok farklı işlem gerçekleştirilebiliyor.

Botoks

Konu ameliyatsız yüz germe Ankara olduğu zaman pek çok kişinin aklına ilk gelen uygulama botokstur. Alın, göz çevresi ve kaş arası gibi bölgelerdeki kırışıklıkların tedavisinde kullanılır. Botoks maddesinin enjekte edildiği bölgede kasların işlevi geçici olarak kısıtlanır.

Dolgu

Yüz bölgesindeki kırışıklıkların ve çökmelerin giderilmesinin yanı sıra yüzdeki kontürlerin iyileştirilmesi amacı ile de dolgu kullanılır. Kaliteli ve güvenilir dolgu maddesinin kullanılması, etkinin çok daha başarılı olmasını sağlar.

Sıvılarla Yüz Germe İşlemi

Zamanın etkisi ile beraber hacmini kaybetmiş olan bölgelerdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların özel sıvılar ile doldurularak cildin daha gerin hale gelmesi sağlanır.

Thermage CPT

Cildinde elastikiyet kaybı olan kişilerde sıkılaşmanın sağlanması adına uygulanır. Tek seans şeklinde uygulanması sayesinde ameliyatsız yüz germe Ankara işlemleri arasından en fazla etkili olanlarından bir tanesi olma özelliğine sahiptir. Tedavinin sonrasında cilt altı dokularının ısınmasından dolayı hafif derece ödem ve kızarıklık meydana gelir. Lakin bu durum kısa sürede ortadan kalkar. Tedavinin gerçekleştirilmesinin ardından ciltte kolajen artmasının yanı sıra deforme haldeki kolajen lifleri de toparlanır. Daha uzun süre kalıcı olmasının yanı sıra en büyük diğer özelliği tek seanslık tedavinin kişi için yeterli olmasıdır.

Ultherapy

Her geçen gün popülerliği artan diğer ameliyatsız yüz germe Ankara uygulaması ise Ultherapy. Uygulama sırasında cildin altı görüntülenebildiği için doğru derilikte işlemlerin yapılması sağlanır. Boyun, yüz ve dekoltede tercih edilen bu uygulamada ultrasound etkisi ile ciltteki sarkmalar toparlanır ve lifting etkisi elde edilir.

VShape

Boyun ve çene bölgesini cerrahi işlemlere gerek olmadan toparlamak ve yüzü şekillendirmek için geliştirilmiş VShape uygulamasında radyofrekans ve ultrason sistemleri birlikte kullanılır. Uygulama için seanslar cilt incelendikten sonra belirlenir.

ClearLift

Cilt gençleştirmesi için acısız ve non ablatif bir yaklaşım olan ClearLift uygulaması; cilt dokusunu ve rengini iyileştirmesinin yanı sıra kırışıklıkları azaltır ve kahverengi yaşlanma lekeleri azaltan kolajen yenileme tedavisi olarak bilinir. Dermisin daha derinlerine inilmesini sağlayan bu ameliyatsız yüz germe Ankara tedavisi ile beraber yenilenme alt tabakalarda gerçekleşir.

Çok daha etkileyici bir görünüme sahip olmak adına ameliyatsız yüz germe Ankara uygulamaları arasından en doğru seçimi yapmak isteyenler, https://www.drbuketyildirim.com/ üzerinden aradıkları sonuçları elde edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.