CHP Efeler İlçe Başkanı Erçetin’den sert çıkış: “Ders almak isteyene açık ders vardı”

CHP Efeler İlçe Başkanı Erçetin’den sert çıkış: “Ders almak isteyene açık ders vardı”

CHP Efeler İlçe Başkanı Kaan Erçetin, CHP’de yaşanan genel başkanlık tartışmaları ve bayramlaşma programları üzerinden yaptığı açıklamada, örgüt ve halk desteğinin adresinin açık şekilde görüldüğünü savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan genel başkanlık tartışmaları bayramlaşma programlarına da yansırken, CHP Efeler İlçe Başkanı Kaan Erçetin’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Mahkemenin verdiği ‘mutlak butlan’ kararı sonrası CHP Genel Merkezi’ne gelen ve partililere hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının çok sayıda televizyon kanalı tarafından canlı yayınlandığını belirten Erçetin, aynı saatlerde Ankara Güvenpark’ta vatandaşlarla bir araya gelen Özgür Özel’e yönelik halk desteğinin daha güçlü olduğunu ileri sürdü.

“HALKIN VE ÖRGÜTÜN TERCİHİ ORTADA”

Yazılı açıklamasında sert ifadeler kullanan Erçetin, iki farklı görüntünün siyasi tabloyu ortaya koyduğunu savunarak şu değerlendirmede bulundu:

“Ders almak isteyene açık ders vardı bugün; ülkenin dört yanından otobüs kaldırıp bin kişiyi zor toparlayan, halktan ve örgütten destek göremeyip çuvallayanlar. Öte yanda binlerce kişinin bir çağrı üzerine toplandığı ve akın akın ülkemizin kurucusu Atamıza yürüdüğü devasa bir kalabalığa yön verenler.”

“BİR İLKE İMZA ATTINIZ”

Açıklamasında bazı medya kuruluşlarını da eleştiren Erçetin, şu ifadeleri kullandı:

“Fakat hakkınızı yemeyelim, bir ilke imza attınız; CHP Genel Merkezi’ni navigasyonla bulabilecek bazı basın kuruluşları sizi dakikalarca yayınladı.”

Erçetin’in açıklaması, CHP içerisindeki genel başkanlık tartışmalarının ve parti içi gerilimin bayram sürecinde de devam ettiğini ortaya koydu.

Servet TÖZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.