CHP’li Bağcıoğlu’ndan Başkan Günel’e Ziyaret

CHP’li Bağcıoğlu’ndan Başkan Günel’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Kuşadası’nda Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kuşadası’nda hayata geçirilen ve planlanan projeler ele alındı.

CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Yankı Bağcıoğlu, “Milli Savunma Politikaları” paneline katılmak üzere geldiği Kuşadası’nda Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası İlçe yöneticileri, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Görüşmede Başkan Ömer Günel, Kuşadası’nda yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi ile Kuşadası Yaşam, Kültür ve Spor Merkezi projeleri hakkında Bağcıoğlu’na bilgi verdi. Projeleri beğendiğini belirten Bağcıoğlu, Günel’in Kuşadası’na yönelik çalışmalarını takdir ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Sayın Genel Başkan Yardımcımızın Kuşadası’nı ziyaret etmesi bize büyük mutluluk verdi. Görevde olduğumuz her iki dönemde de tüm kurumlarla uyum ve iş birliği içerisinde çalışarak kentimize önemli yatırımlar kazandırdık. Kuşadası’na hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu ise Kuşadası’nda yürütülen projelerden etkilendiğini belirterek, “Kuşadası’nda hayata geçirilen projeleri çok beğendim. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kuşadası’nda iki dönemdir başarılı çalışmalar yürüten bir belediye başkanımız var. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kuşadası’na değer katacak Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi ile Kuşadası Yaşam, Kültür ve Spor Merkezi projelerini de çok beğendim” diye konuştu.

52c67205-3a19-49ab-beed-0fdd3769a192.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.