CHP’li Çerçioğlu 45 yıllık partiliyi bile isyan ettirdi

CHP’li Çerçioğlu 45 yıllık partiliyi bile isyan ettirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın örgütünü tekeline alması 45 yıllık partiliyi bile isyan ettirdi. Nazilli’de yaşayan Zeki Dal adındaki bir partili “CHP kimsenin oyuncağı da, tekelinde de değildir” diyerek İl Başkanı Ali Çankır ve il yönetimi ile milletvekillerini göreve davet etti.

Çok sayıdaki parti yöneticilerini Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde işe alan, bazı isimleri belediyeden rant sağlayarak kendine bağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye imkanlarını dağıtarak CHP Aydın örgütlerini ele geçirdi. Bu durum parti içinde “Özlem Çerçioğlu Partisi” eleştirilerinin yapılmasına yol açtı. Çerçioğlu’nun karar ve uygulamaları nedeniyle, partinin oy deposu konumundaki Efeler, Nazilli, Kuşadası, Söke ve Didim gibi ilçelerde huzursuzluk yaşanmaya başladı.

Nazilli’de yaşayan 45 yıllık partili Zeki Dal, bu kötü gidişata sessiz kalmadı. “Büyükşehir olmadan önceki eski Cumhuriyet Halk Partimi istiyorum” diyerek partinin Aydın’daki düştüğü duruma isyan eden Zeki Dal, “CHP kimsenin oyuncağı da, tekelinde de değildir” diyerek CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül’ü göreve davet etti.

Partisini geri isteyen Zeki Dal şunları kaydetti:

“Ben Büyükşehir olmadan önceki eski Cumhuriyet Halk Partimi istiyorum. Nazilli karışık, Efeler karışık, Kuşadası karışık, Söke karışık, Didim karışık. Evet, avazım çıktığı kadar bağırıyorum. Ben Büyükşehir olmadan Aydın’ın en köklü, Cumhuriyet Halk Partisi’ni geri istiyorum. Sahi halkımızı temsilen seçip TBMM’ye gönderdiğimiz temsilcilerimiz sizce her şey normal mi? Yoksa genel merkezi harekete geçirip önlem almayı düşünüyor musunuz?”

zeki-dal-1.jpgzeki-dal-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum