CHP’li Çerçioğlu İYİ Partili Özcan’a ayar verdi

CHP’li Çerçioğlu İYİ Partili Özcan’a ayar verdi

Nazilli Belediyesi’nin Aydın’da yayın yapan bir gazeteye ekonomik destek vermesi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu ile Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’ın arasının bozulmasına neden oldu. Gazeteye desteğe sinirlenen Çerçioğlu, “Allah gibi taptığım Özlem Çerçioğlu” diyen sözde gazeteci Durmuş Tuna üzerinden Başkan Özcan’a ayar verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun istemediği bir gazeteye reklam vermesiyle başlayan gerginlik devam ediyor. Özcan’ın o gazeteye destek vermesine çok bozulan Çerçioğlu, “Allah gibi taptığım Özlem Çerçioğlu” diyen belediye bankamatik işçisi Durmuş Tuna üzerinden Başkan Özcan’a ayar verdi. Bununla yetinmeyen Durmuş Tuna, Başkan Özcan’a aba altından sopa gösterdi.

Sosyal medya hesabında “Kürşat Engin’in tükenişi” başlığıyla paylaşımda bulunan Durmuş Tuna şunları kaydetti:

“KÜRŞAT ENGİN’İN TÜKENİŞİ”

“İyi Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ekonomik destek sağladığı Manşet gazetesi her gün Büyükşehir’e iftira dolu yayınların dozunu arttırdı. CHP ve CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’a kadar iftira paylaşımları yapılmaya başlandı. Kürşat Engin Özcan ne yapmak istiyor? Söke'de yapılan muhtar toplantısı hakkında aslı olmayan haberleri yaptıran Kürşat Başkanın yaptığı yanlış. Nazilli Belediye Başkanı Özcan neden bu işlere giriyor?”

Bununla yetinmeyen Durmuş Tuna, “Topçu aşkı” başlıklı yazısında; “Şimdi pandoranın kutusunu yavaş yavaş açıyoruz. İyi Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın başına bu işler ne dert açar” diyerek Özcan’a aba altından sopa gösterdi.

“ÇERÇİOĞLU, ÖZCAN’A AYAR VERDİ”

Çerçioğlu’na Allah gibi tapan, belediye bankamatik işçisi Durmuş Tuna’nın Çerçioğlu’nun haberi olmadan böyle bir paylaşım yapamayacağı konuşulurken, siyasi kulislerde “Çerçioğlu, Durmuş üzerinden Özcan’a ayar vermiş” yorumu yapıldı.

durmus-tuna-paylasim.jpgallah-gibi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum