CHP’li Özdemir cennetin anahtarını buldu: Doya doya bak cenneti kap!
CHP İl Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir cennetin anahtarını buldu. Özdemir’e göre Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu doya doya seyretmiş bir kişi cehenneme gidemez.
CHP’liler insanları şaşırtmaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir ve Efeler Belediye meclis üyesi aynı zamanda CHP İl Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir, övgüde sınır tanımadı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Özdemir, üzerine de “Onun yüreğinin ve gülüşünün güzelliğini doya doya seyretmiş bir kişi, cehenneme gidemez” notunu düştü.
Bu paylaşım, “CHP’li Ayşe Özdemir cennetin anahtarını bulmuş. Özlem Çerçioğlu'nun yüreğinin ve gülüşünün güzelliğini doya doya bak, cenneti kap" yorumlarının yapılmasına neden oldu.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.