Coolormed ayrıcalıklarıyla medikal soğutma ekipmanları

Coolormed ayrıcalıklarıyla medikal soğutma ekipmanları

Kan merkezleri, klinikler, hastaneler, eczaneler, laboratuvarlar için soğutma çözümleri üreten Coolormed, geniş yelpazeli ürün çeşitliliğine sahiptir.

Medikal sektör içerisinde her türden soğutma talebine cevap veren Coolormed; aşı dolaplarından kan dolaplarına, ultra derin donduruculardan liyofilizatörlere kadar oldukça geniş yelpazeli ürün çeşitliliğine sahiptir.

Sağlık sektöründe başta aşı ve kan olmak üzere hayati ürünlerin en iyi şekilde muhafaza edilmesi son derece önem arz eder. Son teknolojik ürünleri medikal sektörle buluşturan Coolormed, özel çözümleriyle tüm sağlık kuruluşlarında en verimli soğutma ve saklama çözümleri geliştirmektedir. Ar-ge çalışmalarıyla daima ileriyi hedefleyen Coolormed, soğutma çözümlerini dünyanın farklı noktalarıyla buluşturuyor.

Medikal Dondurucu Dolaplar

Coolormed medikal soğutucu dolap modelleri bakımından oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Aşı, ilaç, kan ve dış mekan hassas tıbbi ürün taşıma gibi alanlar için özel olarak geliştirilen medikal soğutma çözümleri, hassas ürünlerin en iyi şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Özellikle aşı, ilaç ve kan gibi yüksek hassasiyetli tıbbi ürünlerin uygun sıcaklık değerlerinde muhafaza edilmesine özen gösterilmelidir.

Eczane, laboratuvar, hastane ya da klinik gibi sağlık kuruluşları için özel olarak geliştirilen aşı dolapları, aşıların en uygun sıcaklıkta sistematik olarak saklanmasını sağlar. Kan dolapları aynı işlevi kan gibi hassas tıbbi ürünler için gerçekleştirir. Farklı boyutlarda farklı modellere ev sahipliği yapan aşı ve kan dolapları tamamen yüksek teknoloji ve Coolormed kalitesiyle üretilerek sağlık kuruluşlarıyla buluşturulmaktadır.

Dondurarak Kurutma: Liyofilizatörler

Dondurarak kurutma teknolojisine sahip olan liyofilizatörler günümüzde özellikle biyoteknoloji ve ilaç endüstrisinde yaygın olarak kullanılan medikal soğutma çözümüdür. Liyofilizatörler, yüksek hassasiyetli tıbbi ürünlerin muhafaza edilmesi işlevine sahiptir. Aynı zamanda bu tarz ürünlerin raf ömrünü uzatarak, uzun süreli kullanılmasını da imkanlı hale getirir.

Coolormed kalitesiyle geliştirilen liyofilizatör çözümleri farklı talepleri karşılamak amacıyla farklı ebat, tip ve özelliklerde tasarlanmıştır. 280 litrelik liyofilizatör modeli yapısal olarak farklılık gösterirken; 16/20, 4/5 ve 8/10 kilogramlık modeller yapısal anlamda benzerlik gösterir. Her ne kadar modeller farklı yapısal özelliklere sahip olsa da en nihayetinde liyofilizatörlerin tamamı aynı işleve sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.