Cubicle nedir?

Cubicle nedir?

Cubicle sistemi üretim aşamasında hijyenik ürünler olmasına dikkat edilmektedir. Aynı zamanda bu ürünlerin elde edilirken yüksek basınç ve ısı uygulanarak bakteri oluşumuna izin vermemektedir. Ortak kullanım alanlarının hastane, okul, çalışma yerleri ve alışveriş merkezi gibi alanlarda bu sistemin satışı yapılmaktadır. Üstelik taş veya tuğla gibi malzemelere gerek kalmadan istenilen alanı bölmek mümkündür.

Cubicle sistemi üretim aşamasında hijyenik ürünler olmasına dikkat edilmektedir. Aynı zamanda bu ürünlerin elde edilirken yüksek basınç ve ısı uygulanarak bakteri oluşumuna izin vermemektedir. Ortak kullanım alanlarının hastane, okul, çalışma yerleri ve alışveriş merkezi gibi alanlarda bu sistemin satışı yapılmaktadır. Üstelik taş veya tuğla gibi malzemelere gerek kalmadan istenilen alanı bölmek mümkündür. Arzu edilen renk ve desenlerde ürünlerin satışı bulunmaktadır. Ürünlerin tamamı yüksek sıcaklık ve basınçtan üretildiğinden dolayı hem çok sağlıklı hem de çok dayanıklıdır.

WC kabin yapımı

Web sitesi içerisinde en çok satışı yapılan ürünler arasında wc kabin sistemi yer almaktadır. Islak alanların hijyenik kalması bir o kadar zor bir konudur. Ürünler dahilinde hem hijyenik bir alan elde etmek hem de dayanıklı bir kabin elde etmek mümkün hale gelmiştir. Firmamız içerisinde pek çok farklı ürün ve çeşitleri bulunmaktadır.

Kompakt laminat ürünler

Tuvaletler ve kabinlerde kullanılmış olan kompakt laminat darbeye karşı dayanıklı olmak durumundadır. Öncelikli olarak kullanılan malzemeler basınç ve ısı ile bir araya geldiğinde bakteri tutmama özelliği sağlamaktadır. Bundan dolayı ürünlerimizin üretimi insan sağlığıyla uyumlu olacak bir şekilde gerçekleşmiştir. Ek olarak tasarım ve farklı bir alan yaratma şansı da kişilere verilmektedir. Bundan dolayı ürün seçimi tamamen sizlere bırakılmaktadır. WC kabin ve soyunma odaları başta sayılmak üzere ıslak zeminler üzerinde kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.