Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Bakanla Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Bakanla Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. Erdoğan’a Rusya ziyaretinde 8 bakan ile bazı milletvekilleri ve bürokratlar da eşlik edecek.Cumhu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. Erdoğan’a Rusya ziyaretinde 8 bakan ile bazı milletvekilleri ve bürokratlar da eşlik edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altıncı Türkiye Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısına katılacak.

Erdoğan ve Putin’in başkanlığında düzenlenecek toplantıya Türk tarafından 8 bakan katılacak. Toplantıda Türkiye-Rusya arasındaki ekonomik, ticari ve savunma sanayi alanında iş birliğinin ele alınacağı kaydedildi.

Enerji alanında ise Türk Akımı, Akkuyu Nükleer Enerji Santralleri de gündemde olacak. Putin ve Erdoğan görüşmesinde bölgesel konuların görüşülmesi bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Rusya’ya gideceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.