Dehşetin yüzü Kadıköy Korku Evi

Dehşetin yüzü Kadıköy Korku Evi

Ülkemizde son yıllarda yetişkinlerin büyük ilgi gösterdiği korku evleri içerisinde yoğun gerilim ve korkunun yaşandığı özel oyun alanlarıdır. Özellikle İstanbul'da faaliyet gösteren korku evlerinin her biri birbirinden farklı tasarım ve konseptlerle sizlere heyecan dolu anlar yaşatmaktadır.

İstanbul korku evi denildiğinde en çok bilinen ve en çok tercih edilen merkezlerin başında Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi gelmektedir.

Dehşetin Yüzü Kadıköy korku evi 3 katlı bir korku evinden oluşmaktadır. Bu evin içerisinde sizler için bırakılmış bazı ipuçları yer almaktadır. En az 2 kişi ile giriş yapabileceğiniz bu korku evinde sizlere bırakılan ipuçlarından faydalanarak bulmacaları çözmeniz hedeflenmektedir. Bu bulmacaları çözerek bütün tünellerden geçerek, engelleri aşıp çıkışa ulaşmanız istenmektedir. Ancak bunu yaparken bu korku evinde yoğun bir gerilim ve korkunun hakim olduğunu bilmelisiniz. Sizler şifreleri çözmeye çalışırken büyük bir korku ile tüm dikkatinizi dağıtacak beklenmedik bazı detaylara hazır olmalısınız. Eğer korkunun sizi ele geçirmesine fırsat vermezseniz ekip Arkadaşlarınızla birlikte bu korku dolu detayları Başarılı bir şekilde geçebilirsiniz hedefe ulaştınız demektir.

Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi oyunları

Dehşetin Yüzü korku evi Kadıköy semtinde bulunan en büyük korku evlerinden birisidir. Aynı zamanda İstanbul'un en korkunç korku evi olmaya aday bu mekanda özel olarak tasarlanmış bir alan ve oyunlar yer almaktadır. Evden Kaçış oyunlarının korku ögeleri ile birlikte harmanlandığı bu mekanda sizlere tanınan süre 1saat olacaktır. 1 saatlik zaman diliminde korkunun hakim olduğu ve heyecan dolu anların yaşandığı bu mekanda çıkışa ulaşabilmek için mücadele ediyor olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.