Demokrat Parti Aydın’da kararlı!

Demokrat Parti Aydın’da kararlı!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Büyükşehir adayı Hüseyin Turgut, katıldıkları TV programında yerel seçimlere yönelik Aydınlıların tekrar Kıratı şahlandıracaklarını söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’deki demokratik geleneğin ve özgür seçmen iradesinin en köklü olduğu ilin Aydın olduğunu hatırlatarak, 2024 yerel seçimlerde Demokrat partiye, özellikle büyükşehir adayları Hüseyin Turgut’a karşı gösterilen teveccühün yüksek olduğunu belirtti.

Uysal sözlerini şöyle tamamladı:

“ Sahada çok açık görüyoruz: Aydın ve Aydınlılar, özlerindeki demokratlık ruhu ile Türkiye’nin CHP ve AKP dışındaki arayışlara cevap olacak seçeneğin tekrar Demokrat Parti olduğuna ilişkin inançlarını ve desteklerini belirtiyorlar. Türkiye, 31 Mart gecesi bir kez daha Aydın’ın özgür demokrat ruhunun adayımız Hüseyin Turgut lehine tecelli edeceğini görecek, inşallah. Biz Aydın’da kararlıyız; Aydınlılar da adayımız Hüseyin Turgut’ta kararlı!...”.

Demokrat Parti Büyükşehir adayı Hüseyin Turgut ise projelerinden bahsederken, yerelde CHP’nin, genelde AKP’nin seçmen üzerinde politik mobing kurduğunu ve seçim masraflarıyla halktan kopuk olduklarını açıktan gösterdiklerini belirttikten sonra bir çağrıda bulundu:

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

“Aydın mahkum değil, özgürdür. İki seçeneğe geleceğimiz hapsolunamaz. Yerelde 15 yıldır, hükümette 20 yıldır bulunan yöneticilerin karnesi, hizmet sicili ortadadır. Aydınlıları yoran bu iki iktidar ve adaylarını 31 Mart gecesi demokratik yolla halkımız, seçmenimiz gönderecektir. Bir kez daha Aydınlılar geçmişte olduğu gibi geleceğini Demokrat Parti ile şekillendirecek, Aydın’ı her alanda geriye düşürenleri demokratik açıdan cezalandıracaktır. Tercihini Demokrat partiden ev adaylarından yana kullanacaktır. Büyükşehirde değişim zamanı geldiğini gösterecektir. Buna inancımız tamdır. Demokrat parti Aydın’da kararlıdır; Aydınlılar da Demokrat partiyi yerelde iktidar yapmakta kararlıdır. Şimdiden hepimize hayırlı olsun!...”

dp-1.jpg

dp-2.jpg

dp-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum