Denizli’de kamyonet evin bahçesine uçtu; 1 ölü 3 yaralı

Denizli’de kamyonet evin bahçesine uçtu; 1 ölü 3 yaralı

Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet kontrolden çıkarak bir evin bahçesine girdi.

Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet kontrolden çıkarak bir evin bahçesine girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 20 L 6668 plakalı kamyonet, seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki bir evin bahçesine daldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, kamyonette bulunan bir kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği, 3 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.