Dicle Olcay 'Bunu Siz İstediniz' serisine 'Dön Desem' ile devam ediyor!

Dicle Olcay 'Bunu Siz İstediniz' serisine 'Dön Desem' ile devam ediyor!

Dicle Olcay, müzik kariyerine 'Zamanında' adlı teklisiyle adım atan ve ardından 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi eserlerle müzikseverlerle buluşan bir sanatçı. Olcay, klipler ve dijital projeler aracılığıyla bu teklileri hayranlarına sunmaya devam ediyor ve yaratıcılık konusunda sınırları zorluyor.

Sanatçının yeni canlı kayıt projesi 'Bunu Siz İstediniz', hayranlarının en çok istedikleri şarkıları içeriyor ve ilk parçası 'Kardelen' geçtiğimiz aylarda dinleyicilere ulaştı. Bu parça, Yıldız Tilbe gibi Türk müziğine büyük katkılarda bulunmuş bir ismin eseri olan ve Olcay tarafından yeniden yorumlanarak hayranlarından tam not almıştır.

35 kişilik bir ekip, iki gün süren yoğun bir çalışma ile bu canlı kayıt ve çekimleri tamamladı. Dicle Olcay, 'Bunu Siz İstediniz' serisinin repertuarını dinleyicilerinin belirlediğini belirtiyor ve bu sayede onların istediği her yerde şarkılara eşlik edebileceklerini vurguluyor. En son olarak Orhan Ölmez imzalı 'Dön Desem' adlı eseri yayınlayan Olcay, bu parçada yedi farklı enstrümanın canlı eşliğinde şarkının etkileyici sözlerini ve ruhunu koruyarak dinleyicilere enerjik bir yorum sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.