Didim’de ilaçlama çalışmaları gece gündüz sürüyor

Didim’de ilaçlama çalışmaları gece gündüz sürüyor

Didimli vatandaşların sağlığını korumak için, Didim Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında Akbük Mahallesi, Akyeniköy Mahallesi, Balat Mahallesi, Akköy Mahallesi ve Denizköy Mahallesi’nde karasinek, larva ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimizin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriliyor. Çalışmalarımız gece gündüz devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.