DOSTEK Koleji öğrencileri 23 Nisan’da köy okullarındaki minikleri sevindirdi

DOSTEK Koleji öğrencileri 23 Nisan’da köy okullarındaki minikleri sevindirdi

DENİZLİ – Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) Moda Tasarım Bölümü'nde eğitim gören 30 öğrenci sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kendi tasarlayıp diktikleri çocuk kıyafetlerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

DENİZLİ (İHA) – Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) Moda Tasarım Bölümü'nde eğitim gören 30 öğrenci sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kendi tasarlayıp diktikleri çocuk kıyafetlerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Honaz ilçesindeki köy okullarının anasınıflarında eğitim gören miniklere hediye etti.

DOSTEK Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda anlamlı bir projeye daha imza attı. Moda Tasarım Bölümü öğretmen ve öğrencileri Honaz ilçesindeki Aydınlar Köy Yaşam Merkezi Anasınıfı'nı, Honaz Atatürk İlkokulu'nun anasınıfını, Aşağıdağdere Köy Yaşam Merkezi Anasınıfı'nı ve Yokuşbaşı Köy Yaşam Merkezi Anasınıfı'nı ziyaret ederek miniklerle bir araya geldiler. DOSTEK Koleji Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendi tasarladıkları ve diktikleri çocuk kıyafetlerini ve çeşitli sürprizleri minik kardeşlerine hediye ederek, onlarla sohbet edip oyunlar oynadılar.

Aldıkları hediyelerle çok mutlu olan minikler ağabey ve ablalarına teşekkür ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.