Düğün konvoyunda dehşet: 10 yaşındaki çocuk vuruldu

Düğün konvoyunda dehşet: 10 yaşındaki çocuk vuruldu

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde düğün konvoyundan açılan ateş, faciaya yol açtı. 10 yaşındaki bir çocuk yaralanırken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Kuyucak’a bağlı Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Buharkent’in Feslek Mahallesi’ne gelin almaya giden düğün konvoyu, dönüş yolunda Karapınar’a ulaştığı sırada konvoydaki iki kişi havaya ateş açtı. Silah seslerinin ardından mermilerden biri, konvoyu izleyen 10 yaşındaki Y.K.’nın koluna isabet etti.

Bir anda kanlar içinde kalan küçük çocuk, ailesi ve mahalleliyi büyük panik ve öfkeye sürükledi. Yaralı çocuğun yakınları sinir krizi geçirirken, havaya ateş açan şahıslarla mahalleli arasında tartışma çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Y.K., ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, köyde gerginliğin büyümemesi için jandarma tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Havaya ateş açtığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Olay sonrası köye bir süre giriş çıkışlar kapatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.