"Efeler Fuar ve Kongre Merkezi" ile şehir çehre değiştirecek

"Efeler Fuar ve Kongre Merkezi" ile şehir çehre değiştirecek

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın seçim beyannamesindeki "Efeler Fuar ve Kongre Merkezi" projesi birçok ihtiyaca cevap verecek. Fuar merkezi Aydın için kazanım olacak, Efeler çehre değiştirecek. Proje ile ilgili bilgi veren Savaş, Aydın’ın marka değerini artıracaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın seçim beyannamesindeki "Efeler Fuar ve Kongre Merkezi" projesi kent için önemli bir kazanım olacak. Aydın için çok önemli olan proje 20 bin metrekare olarak inşa edilecek.

ÇOK DONANIMLI OLACAK

Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak dev "Efeler Fuar ve Kongre Merkezi"; 20 bin metrekarelik kapalı fuar alanı, botanik parkı, lunapark, otel, kafe, restoran ve otopark yer alacak.

mustfa-savas.jpgProje ile ilgili bilgi veren Savaş, “Aydın’ın en önemli ihtiyaçlarından biri de tarım, sanayi ve ticari faaliyetlerimizi tanıtmak ve canlandırmak. Bu anlamda "Efeler Fuar ve Kongre Merkezi" projelerimizle, geniş fuar alanları oluşturacağız. Şehrimizi hem ulusal hem de uluslararası alanda duyuracak, Aydın’ın istidam, üretim ve ihracat kapasitesini artıracağız. Fuar; botanik parkı, lunapark, otel, kafe, restoran ve otopark ile hem ticaret hem de ziyaretçilerin hoş zaman geçireceği modern bir mekan olacak. Aydın’ın marka değerini artıracağız” dedi.

efeler-fuar-ve-kongre-merkezi-1.jpg

efeler-fuar-ve-kongre-merkezi-2.jpg

efeler-fuar-ve-kongre-merkezi-3.jpg

efeler-fuar-ve-kongre-merkezi-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.