Efeler’de Zafer Mahallesi yenileniyor

Efeler’de Zafer Mahallesi yenileniyor

Efeler Belediyesi Zafer Mahallesi genelindeki sokaklarda yol yenileme, bakım, onarım ve parke taşı yenileme çalışmalarına başladı.

Efeler Belediyesi Zafer Mahallesi genelindeki sokaklarda yol yenileme, bakım, onarım ve parke taşı yenileme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte Zafer Mahallesi sokakları hızlı bir şekilde yenileniyor.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatıyla ilçe genelindeki yolların iyileştirilmesi için harekete geçen belediye ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Zafer Mahallesi'ne giden ekipler, mahalle genelindeki sokaklarda yol yenileme, bakım, onarım ve parke taşı yenileme çalışmalarına başladı.

Zafer Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde esnaflık yapan Mehmet Sevgi, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Belediyemizden çok memnunuz. Sağ olsunlar çalışmaları hızla sürdürüyorlar, mahallemizi yeniliyorlar. Ellerine sağlık, ayrıca yol kenarlarındaki çukurlara arabalar düşüp zarar görebiliyorlar, bu çukurları da kapatılırsa çok güzel olur" dedi.

Mahalle sakini Onur Baysal ise "Belediyemiz çok güzel çalışıyor. Bizleri düşünüyor ve yapılan hizmetten çok memnunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.