Efeler’den heyelan riskine anında müdahale

Efeler’den heyelan riskine anında müdahale

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Kalfaköy Mahallesi'nde heyelan riski bulunan bölgede çalışmalar başlatıldı.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Kalfaköy Mahallesi'nde vatandaşlar, heyelan riski bulunan tali yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için Efeler Belediyesi'ne başvurdu. Vatandaşların talebini yerine getirmek için vakit kaybetmeden işe koyulan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalledeki çalışmalarına başladı.

Mahalle sakinlerinden Ceyhun Kemeroğlu, can ve mal kayıplarının önüne geçildiği için Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Kemeroğlu konuşmasının devamında "Yolda heyelan riski var. Vatandaşlar yaya olarak ya da araçlarıyla yoldan geçtiği esnada üstlerine toprak kütleleri ya da kaya parçaları düşebiliyor. Yolumuz kış aylarında daha tehlikeli oluyor. Bu sorunun çözülmesi için belediyeye başvurduk. Ekipler çok hızlı şekilde geldi ve çalışmaya başladı. Yola taşan kaya parçaları ve toprak kütleleri alındıktan sonra duvar örülecek. Hem yolumuz genişledi hem de can ve mal kaybının önüne geçilmiş oldu" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.