Elbise askısı modelleri

Elbise askısı modelleri

Elbise veya kıyafet askıları dolaplarda kıyafetlerin kırışmadan sabit kalmasını sağlayan aparatlardır. Bu aparatlar kişilerin gardıroplarının düzenli şekilde kalmasını sağlar. Aynı zamanda kişi giyeceği kıyafeti askılar sayesinde düzenli kalacağı için daha kolay şekilde bulabilir. Pratik, işlevselliği yüksek olan ürünlerdir. Kullanım alanlarına göre farklı tasarıma sahip askı modellerini de hemen her mağazada rahatlıkla bulabilirsiniz.

Ahşap askı modelleri günümüzde daha fazla tercih edilmektedir. Zira ahşap askıların üretiminde kullanılan birinci sınıf ahşap malzemeler ürünün daha uzun yıllar dayanıklı olmasını sağlıyor. Ahşap askı modelleri arasında standart olan askı modellerinin yanı sıra yatak odalarında sıklıkla kullanılan tren ve popüler askılık modelleri de mevcuttur.

Giysilere Uygun Askı Seçimi

Gardırop düzenleme aşamasında özellikle her giysiye göre kullanım kolaylığı sunan askı modellerini tercih ederseniz gardırobunun kolaylıkla düzenli hale gelecektir. Kişi sadece gömlek veya bluz asmak için askı istiyorsa daha ince tasarıma sahip ahşap askılardan yararlanabilir. Fakat palto, kaban gibi giysileriniz için ise kıyafetinize destek sağlayan askı türlerini seçmelisiniz.

Ayrıca pantolonların kırışması ve iz yapması can sıkıcı bir durumdur. Dolapta yer kalmadığı durumlarda gelişigüzel askılara asılan pantolonlar kolaylıkla kırışabiliyor ve iz yapabiliyor. Böyle durumlarda dolabınızda askılara yer açabilmek için birden fazla pantolon ve eteğin asılabileceği beşli askı modellerini değerlendirebilirsiniz. Sdf Askı sitesi üzerinden askı fiyatları ve modellerini inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.