En Çok Satan Bez Ayakkabı Modelleri Neler?

En Çok Satan Bez Ayakkabı Modelleri Neler?

Bez ayakkabı modelleri özellikle ince ve hafif yapısı nedeniyle günlük hayatta en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır.

Sportstyle, modern görünümü ve konforlu yapısıyla birçok farklı numara, desen ve renkte Vans bez ayakkabı modellerine sahiptir. Havalı ve şık tarzıyla her kıyafete uyacak ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır.

Vans bez ayakkabı modelleri hem kadın hem de erkek kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik üretilmiştir.Vans bez ayakkabı modellerinin çoğu unisex üretilmektedir. Sportstyle, her modelde farklı numara seçeneklerine içermesi nedeniyle geniş bir ulaşılabilirliğe sahiptir.

Vans Classic Comfycush Old Skool Unisex Ayakkabı

Vans’ın bez ayakkabıları arasında en çok tercih edilen modeli Old Skooldur. Klasik Vans bez ayakkabı tarzını yansıtan bu model ek olarak yumuşak bitişli Comfycush teknolojisini ile tasarlanmıştır. Bu modeller farklı renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Çiçekli, damalı veya daha farklı çizimler kullanılarak tasarlanmıştır. Ayakkabının üst kısmı süet gibi kaliteli malzemeler tercih edilerek üretilmiş sağlam bir yapıya sahiptir. Vans bez ayakkabı modellerinde sıklıkla görülen boşluklu alt taban yapısı benimsenmiştir. Bu nedenle yürürken yerde bulunan cisimleri hissettirmez. Ek olarak kauçuk kullanılarak üretilmiş kaydırmaz bir alt tabana sahiptir. Uzun süreli kullanımlarda ayağı acıtmadan konforlu bir deneyim sunar. Comfycush teknolojisi sayesinde bu modeller ayağın şeklini alan, yastıklamalı ve yumuşak bitişli bir orta tabana sahiptir.

Vans Era Unisex Günlük Ayakkabı

Özellikle bahar ve yaz aylarında ayağı terletmeyen rahat yapısı nedeniyle tercih edilebilecek ayakkabı modelleri arasındadır. Vans Era Günlük Ayakkabı kadın ve erkek kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik üretilmiş unisex bir modeldir. Geniş renk ve numara seçeneklerine sahiptir. Vans Era, nefes alan yapısı, kauçuk kaydırmaz alt tabanı ve yumuşak orta tabanı ile kullanıcının günlük hayatta ihtiyaç duyabileceği her şeyi tek modelde birleştirmiştir. Günlük hayatın yanı sıra spor gibi fiziksel aktivitelerde de rahatlıkla kullanılabilir. Boy olarak bileğin altında biten bileksiz bir bez ayakkabı modelidir. Hiçbir zaman modası geçmeyecek bir ayakkabı modelidir. Vans Era bez ayakkabı her kıyafetin altına kombinlenebilecek kurtarıcı bir parçadır.

Vans UA Sk8-Hi Classics Unisex Günlük Ayakkabı

Vans UA serisinin en çok tercih edilen modelleri arasında yer almaktadır. Bileğin üstünde biten daha uzun bir modeldir. Görünüş olarak bota çok benzese de bottan daha konforlu bir modeldir. Kauçuktan üretilmiş kalın bir alt tabana sahiptir. Bu sebeple sağlam ve kaydırmaz özellikler içermektedir. Ek olarak bileğin üstünde bir model olduğu için bilek kısmı destekli bir yapıya sahiptir. Vans UA Sk8-Hi Classic bez ayakkabıların birçok farklı renkte modelleri bulunmaktadır. Bu model hem kadın hem erkek kullanıcılara ortak olarak üretilmiştir. Benzersiz tasarımıyla havalı ve şık bir tarz yaratmaya olanak sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.