Erkeklerin Kadınlarda Görmekten Hoşlanmadığı 7 Şey

Erkeklerin Kadınlarda Görmekten Hoşlanmadığı 7 Şey

Eşinizin size her daim aşkla bakmasını istiyor ve minik kusurlarınızın onu rahatsız etmesini istemiyorsanız bu önerilere mutlaka bir göz atın.

Erkekler, genelde kadınlarda aşırı makyajı, bakımsız görüntüyü ve yoğun parfüm kokusunu hoş bulmuyor. Beğenilmek istiyorsanız işte uzak durmanız gereken diğer bazı hususlar...

Gittiğiniz bir mekanda makyaj yapmak

Partnerinizle ne kadar uzun zamandır birlikte olursanız olun, dışarıdayken onun yanında makyaj yapmayın. Partneriniz, saatlerce makyaj yaptıktan sonra bakımlı göründüğünüzü değil, her zaman çabasız güzelliğe sahip olduğunuzu düşünsün. Her zaman doğal tonları tercih etmelisiniz. Böylece erkek arkadaşınız yüzünüzde ne kadar makyaj olduğunu asla anlayamaz. Tüm makyaj hilelerinizi kendinize saklayın ve bakımınızı evden çıkmadan bitirmiş olun.

Kuru cilt

Kurumuş ve çatlamış bir cilde dokunmak erkeklerin pek hoşuna gitmiyor. Kuruyan cildinizi cilt tipinize uygun nemlendiriciler ile pürüzsüz bir hale getirebilirsiniz. Cildi nemli tutmak için duş donrası mutlaka gereken bakımı yapmak gerekiyor. Duş sonrası ıslak cilde uygulanan bebek yağlarından kullanabilirsiniz.

Çok fazla parfüm kullanımı

Teninizden yayılan hoş bir parfüm kokusu, erkeklerin aklını başından almaya yeter. Ancak söz konusu aşırı sıkılmış bir parfümse, bu durum tam tersi bir hal alır. Yoğun sıkılmış her koku, bir süre sonra burnunuza kötü gelir. Parfümünüzü az miktarlarda bilek içlerinize, kulak arkasındaki bölgeye ve çok az da saç uçlarına sıkarsanız, partneriniz bu kokuyu her duyduğunda sizi arzulayacaktır.

Fazla fondöten kullanımı

Doğru fondöten kullanımı, tüm kusurları kapatarak cildinize pürüzsüz bir görüntü kazandırır. Ancak aşırı kullanımı cilt üzerinde kalın ve çirkin bir tabakanın oluşmasına neden olur. Erkeklerin hiç hoşuna gitmeyen bu maske gibi duran aşırı görüntüyü biz de hiç beğenmiyoruz.

Parlak ve simli göz farları/kalemleri

Profesyonel bir makyaj artisti değilseniz, parlak ve simli göz makyajı ürünlerini asla kullanmayın. Erkeklerin pek beğenmediği bu makyaj ürünleri doğru kullanılmadığında yüzde aşırı ve abartılı bir görüntü oluşturuyor. Mat yapılı göz makyajı ürünleri her zaman daha iyidir ve göz çevrenize asla yayılmazlar.

Yoğun sürülmüş maskara

Kirpiklerinize fazla maskara uyguladığınızda yapış yapış ve çirkin bir görüntü oluşur. Gözlerinizi ön plana çıkartmak yerine daha kötü gösteren bu makyaj hatasına düşmemek için kaliteli maskaralar satın almalısınız. Bu yoğun kirpik görüntüsü erkekler tarafından çok itici bulunuyor.

Ağız kokusu ve sarı dişler

Sararmış dişler ve kötü ağız kokusu, karşı cinsi asla çekici kılmaz. Asitli içecekler, kahve ve çay, yanlış ve eksik ağız bakımı ya da sigara sarı dişlerinizin en büyük sebebi olabilir. Doğru tedavi yöntemi ile dişlerinizin sağlıklı bir görüntüye kavuşması için diş hekiminize başvurun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.