Fonksiyonel otomatik kapı sistemleri

Fonksiyonel otomatik kapı sistemleri

Kavi otomatik kapı Kavi Alüminyum sistemlerinde geleneksel kilitlerden farklı olarak kapanma işlemi esnasında kilitleme dili kilidi temas etmez.

Kavi otomatik kapı Kavi Alüminyum sistemlerinde geleneksel kilitlerden farklı olarak kapanma işlemi esnasında kilitleme dili kilidi temas etmez. Bu sayede çarpışma ve gürültü meydana gelmez nokta bu kapı sistemlerinde kilitler genel olarak çift başlı olur. Hem içte hem de dışta çift korumaya sahiptir ve mekanik anahtarlar ile açılabilir. Bu kilit sistemlerinin anahtarlarının çoğunluğu set olarak satılır. Elektrik kesintisi ya da devre arızası gibi herhangi bir acil durumda set içerisinde bulunan anahtarlar ile record otomatik kapı sistemlerini açmak mümkün olur. Bu kapı sistemlerinden ayrı olarak dorna döner kapı sistemleri de en çok tercih edilenlerden biridir.

Otomatik Kapı Parçaları

Otomatik kapı sistemlerine farklı fonksiyonlar eklemek de mümkündür. Örneğin butonlu kapı otomatiği bu parçalardan biridir. Kapıya eklenecek bu ekipman ile açma kapama tuşuna basarak kapının daha kolay bir şekilde açılması mümkün olur. Otomatik kapı ekipmanlarından bir diğeri de kapı yaylarıdır. Otomatik kapı yayları hidrolik kapı itme yayı ya da record otomatik kapı yayı olarak farklı çeşitlerde satılır. Paslanmaya karşı dirençli olan bu itme yayları 90 dereceden fazla açıldığında bile kopma gibi bir sorun çıkarmaz. Kavi Alüminyum kapı kapatma hidroliği de kapıları akıllı hale getirecek olan ekipmanlar arasında yer alır. Ayarlanabilir kapanma ve frenleme sistemi ile kapılar hasar görmeden ve sessiz bir şekilde kendi kendine kapanır.

otomatik-kapi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.