Gazeteciler Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’dan Başkan Ömer Günel’e ziyaret
Kuşadası Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kuşadası Şubesi iş birliğinde düzenlenecek panele katılmak üzere kente gelen gazeteci ve yazarlar Barış Terkoğlu ile Barış Pehlivan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, ADD Kuşadası Şube Başkanı Ferah Sürekçi, önceki dönem başkanı Nazan Bozkurt ve Duygu Günel’in de yer aldığı ziyarette, ülke ve kent gündemine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ömer Günel, gazetecilere Kuşadası’nda hayata geçirilen proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Günel, “Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, ülke gündemini yakından takip eden, önemli konuları gündeme taşıyan çok değerli isimler. Bugün de Atatürkçü Düşünce Derneği ile ADA Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz ‘Yeni Anayasa Tartışmaları Ekseninde Cumhuriyetin Değerlerini ve Geleceğini Savunmak’ başlıklı panele katılacaklar. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı etkinliğe bekliyoruz” dedi.
Panelin, Cumhuriyet’in temel değerlerinin ve yeni anayasa tartışmalarının konuşulacağı önemli bir buluşma olacağı belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.