Göz altı dolgu

Göz altı dolgu

Gözler insanların yorgunluğunu en çabuk gösteren bölgelerdir. Yine insan yaşlanmaya başladığında bunu göz çevresinden anlamak mümkün olmaktadır.

Gözlerin alt kısmında ve çevresinde oluşan yıpranma göz altı dolgu işlemi ile ortadan kaldırılmaktadır. Göz altı dolgu işlemi ile oluşan çukurlar ortadan kaldırıldığı için gözlerin çok daha güzel görünmesi sağlanır.

Göz altı dolgu işleminde gözlerin alt kısmında oluşan renk değişimi de ortadan kaldırılmaktadır. Yüzün diğer kısmı ile göz altındaki renk eşitlenmektedir. Yüzdeki en özel işlemlerden biri olan bu uygulamayı alanında uzman bir ekip tarafından almak sorunsuz bir estetik için zorunlu olmaktadır.

Göz Altı Dolgusu Kimlere Yapılır?

Yorgunluğu yüzüne yansımış ve göz çevresi çökmüş olan kişilere göz altı dolgu işlemi uygulanmaktadır. Bu uygulama ile gözlerin altındaki çukurlar doldurularak gözlerin dolgun hale gelmesi sağlanır. Ayrıca bu kısımda morluklar oluşmaktadır. Bu uygulama ile göz altı morlukları da ortadan kalkmaktadır. İhtiyacınıza göre göz altı dolgu işlemi yaptırmak için https://www.dryusuftopal.com/goz-alti-dolgusu/ sayfasını inceleyebilirsiniz. İhtiyaç durumunuza göre buradaki uzman ekip ile estetik işleminiz yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.