Hazır asfalt nedir?

Hazır asfalt nedir?

Hazır asfalt; düşük hava sıcaklıklarında dahi işlenebilir özellikte olan ve yoldaki çukurların onarımında kullanılan soğuk asfalt karışımlarındandır.

Hazır asfalt; düşük hava sıcaklıklarında dahi işlenebilir özellikte olan ve yoldaki çukurların onarımında kullanılan soğuk asfalt karışımlarındandır. Beton ve asfalt yüzeylerdeki çukurların ve bozulmaların tamirinde, ısıtmaya ve sıkıştırmaya gerek kalmadan pratik olarak kullanılabilen katkılı bir soğuk asfalt çeşitlerindendir. Günümüzde birbirinden farklı çeşitlere sahip asfaltlar bulunmaktadır.

Geri Dönüşümlü Asfalt, Gözenekli Asfalt, Soğuk Karışım ve Sıcak Karışımlı Asfalt, Renkli Asfaltlar uygulama alanına göre seçilerek işlenebilirler. Zamandan tasarruf sağlayan hazır asfaltlar bütçe dostu ve uygulamada kolaylık sayesinde kaliteli sonuçlar verebilmektedir. Yol tasarım süreçlerinin kaliteli bir şekilde ilerlemesi kullanılabilirlik açısından çok önemlidir. Hazır asfalt tercihleriniz için Soğuk Asfalt adresinden bilgi alabilirsiniz.

Hazır Asfalt Kullanım Alanları Nerelerdir?

Hazır asfalt her alanda kullanılabilmektedir. Genel olarak; şehir içi yol yapımı ve yol üstyapı onarımlarında, fabrika alanları, hastane ve okul bahçeleri gibi ortak kullanım alanlarında kullanılmaktadır. Bu alanlar yanı sıra otel, sosyal tesis ve site içi alanlarda, açık ve kapalı otopark alanlarında, tenis kortları ve voleybol gibi oyun alanlarında, baca ve ızgara kenarları gibi onarım alanlarında ön planda kullanılmaktadır.

Hazır ve soğuk asfalt tercihlerinde Renkler tercihe bağlı olarak mat, parlak veya daha büyük olabilmektedir. Güvenlik nedenleriyle renkli asfalt kullanılabilirken dekoratif bir dokunuş ekleme için harika bir estetik seçeneğidir. Hazır Asfaltlar, uçucu solventler içermediğinden dolayı çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyerek sağlıklı bir kullanım sergilenmektedir. Hazır asfalt kullanım alanları için Soğuk Asfalt adresinden bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.