Hüseyin Kağıt Sarıgöl’ü coşturdu

Hüseyin Kağıt Sarıgöl’ü coşturdu

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen Gençlik ve Alışveriş Panayırı'nın final gecesinde sahne alan sanatçı Hüseyin Kağıt, sevilen şarkıları ve sahne performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen Gençlik ve Alışveriş Panayırı'nın final gecesinde sahne alan sanatçı Hüseyin Kağıt, sevilen şarkıları ve sahne performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Meydanı dolduran yüzlerce kişi konser boyunca sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Kendine has yorumu ve hareketli sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Hüseyin Kağıt, Sarıgöllülere müzik dolu anlar yaşatırken, panayır alanında renkli görüntüler oluştu.

Konseri, Eşme Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir de takip ederek panayır coşkusunu vatandaşlarla birlikte paylaştı.

Gecenin sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, sanatçı Hüseyin Kağıt'a sahnede çiçek takdim ederek teşekkür etti. Başkan Akdeniz, "Panayır coşkusuna ortak olan tüm hemşehrilerimize ve meydanı dolduran halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.