İbrahim Gürdal’dan şok iddia: “CHP’li İl Başkan Yardımcısı tarafından ölümle tehdit edildim”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin emekli bürokratlarından İbrahim Gürdal, kamuoyunda geniş yankı uyandıran bir açıklamada bulundu. Gürdal, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sekreteri Gökçen Çavuşoğlu’nun eşi ve aynı zamanda Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı olan Ozan Çavuşoğlu tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürdü.
TEHDİDİN SEBEBİ: KAÇAK VİLLA BELGELERİ
İbrahim Gürdal, 1923 TV adlı YouTube kanalındaki programında, Ozan Çavuşoğlu’na ait olduğunu iddia ettiği Efeler Kızılcaköy Mahallesi sınırları içerisindeki yüzme havuzlu, süper lüks kaçak villa ile ilgili belgeleri kamuoyuyla paylaştı. Gürdal’ın açıklamasına göre, söz konusu kaçak yapılaşmanın gündeme gelmesi üzerine Ozan Çavuşoğlu’nun kendisi için ağır tehditlerde bulunduğunu iddia etti.
Gürdal, Çavuşoğlu’nun,
“Eğer o villanın pergulesi bile yıkılırsa, İbrahim Gürdal’ın ölümü yoldadır, tetikçisi bile hazır”
ifadelerini kullandığını ileri sürdü.
GÜRDAL’DAN SERT YANIT
İbrahim Gürdal, gelen tehditlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Gürdal açıklamasında,
“Sen de o yürek yok. Sen kendin hiçbir şey yapamazsın. Anca imar kıyağı vaadiyle adam bulup onlara yaptırırsın.”
ifadelerini kullandı.
Açıklamasında elinde daha birçok belge bulunduğunu belirten Gürdal, bu belgeleri ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini ifade etti.
ÇAVUŞOĞLU CEPHESİNDEN SESSİZLİK
İddialar kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Ozan Çavuşoğlu cephesinden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Söz konusu tehdit iddialarına ilişkin CHP Aydın İl Başkanlığı ve ilgili kurumların da nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.