İdeal Fon Perde Seçimi Nasıl Olmalıdır?

İdeal Fon Perde Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Fon perde seçimi denildiğinde, akla alternatif birçok model gelir. Perde Outlet satışa sunduğu desenli ve düz fonlarıyla bu tercihi sizin için kolay hâle getirir. Peki, fon seçimi nasıl olmalıdır? Detaylar!

Fon perde seçimi denildiğinde, akla alternatif birçok model gelir. Perde Outlet satışa sunduğu desenli ve düz fonlarıyla bu tercihi sizin için kolay hâle getirir. Peki, fon seçimi nasıl olmalıdır? Detaylar!

Seçilecek bir fon, sadece ölçülerle değil diğer mobilya ve aksesuarlarla da uyumlu olmalıdır. Çünkü perdenin tam olarak kendini göstermesi, odayla bir bütün içinde olmasıyla alakalıdır. Bu nedenle fonun uygun tonlarda tercih edilmesi gerekir. Düz, desenli ve çift renkli fonlar; en doğru seçimi yapmanızda size kolaylık sunacaktır.

2023 Fon Perde Modelleri İle Eşsiz Dekorasyonlar!

Kendi stilinizi yansıtacağınız dekorasyonlar için birden fazla detayı düşünmeniz gerekir. Çünkü bir yaşam alanının tamamen size ait olabilmesi için en küçük detayların bile önemi büyüktür. Perde, herkes için önemlidir. Ancak kadınlar için ayrı bir yere sahiptir.

Dekorasyonlarda fonlar daha önceleri yatak odaları ve salonlar için tercih edilmekteydi. Günümüzde ise birçok alanda tercih edilerek, kullanım alanını genişletmiştir. Artık sizde mutfak, çocuk odası, oturma odası, yatak odası ve salonlarda; Perde Outlet eşsiz fonlarıyla istediğiniz dekorasyonları oluşturabilirsiniz.

1 - Mavi Düz Fon Perde Modelleri

Aksesuarlarda ve mobilyalarda detayları sevenler için, düz fon perde modelleri her zaman kurtarıcı parçalar arasında gösterilir. Siz de daha ferah ve canlı bir salona sahip olmak istiyorsanız, mavi düz fonları tercih etmelisiniz.

Mavi düz fon, her mobilyayla uyum sağlayacak yapıya sahiptir. Genellikle krem ve açık tonlardaki mobilyalarla güzel bir uyum yakalamaktadır.

2 - Salon Fon Perde Modelleri

Salonlar için fon seçimleri daha çok detaylı ve gösterişli modellerden yana olmaktadır. Fon perde salon ve oturma odalarında; çift renkli veya desenli olan ürünler daha tercih edilir. Mavi, krem, füme ve antrasit renk fonlar dönemin trend ürünleridir.

Tül perdelerle kombinlenen fonlar ortamın havasını bir anda değiştirecektir. Fonun tonuna göre krem veya beyaz tonlarındaki tül perdelerde; salonlarda uyumlu bir şıklık yakalanmasında etkili olacaktır.

3 - Gri Fon Perde Modelleri

Gri renk, hemen hemen her renge uyum sağlayabilecek bir tondadır. Bu nedenle fon seçiminde en sık tercih edilen renkler arasında gösterilir. Gri fonu tercih etmek istiyorsanız, daha çok pastel tonlardaki mobilyaları ve aksesuarları seçerek eşsiz bir uyum elde edebilirsiniz.

4 - Siyah Fon Perde Modelleri

Dekorasyonlarda siyah renk tercihi ayrı bir yere sahiptir. Çünkü bu renk tonu çok fazla kullanılmasının yanında, doğru kullanılması açısından da önemlidir. Özellikle fon seçiminde siyah renk, uygun ve ölçülü olacak şekilde tercih edilmelidir.

Siyah fon perde, geniş salonlar ve büyük yatak odaları için önerilir. Çünkü küçük alanlarda siyah rengin kullanılması, yaşam alanının daha dar ve basık görülmesine neden olacaktır. Ancak geniş alanlara sahipseniz, uygun mobilyalarla tercih edeceğiniz siyah fon bu alanlara şıklık katacaktır.

5 - Keten Fon Perde Modelleri

Özellikle mutfaklarda hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde keten fon perde seçeneklerini görmek mümkündür. Hoş bir yapıya sahip olan bu fonlar, kullanım açısından da oldukça pratiktir. Çok çabuk kirlenmesi ve kırışık bir yapıda olması dezavantaj olarak görürse de, hızlı ve kolay bir şekilde temizliği yapılır.

Fon Perde Tutucu Nasıl Takılır? En Pratik Yöntemler!

Fonlarda istenilen görüntülerin elde edilememesi gibi durumlarda, perde fon tutucu modelleri tercih edilir. Perde Outlet fon tutucu modelleri arasında; demir, bağlamalı, mıknatıslı ve mandallı olan birçok çeşidi bulmak mümkündür. Bu modellerin hepsi ayrı ayrı özelliklere ve kullanıma sahiptir. İşte, en pratik kullanım yöntemleri!

  • Mıknatıslı ve mandallı modeller iki ucun birbirine geçirilmesi gibi kolay yollarla takılır.
  • Bağlamalı modeller ise fonları havaya kaldırmak için çeşitli şekillerde bağlanarak kullanılır.
  • Demir modeller birden fazla aparata sahiptir. İç içe geçirilmeli olarak kullanımı mümkündür.

Fon Perde Fiyatları 2023

Perde Outlet, fiyat/performans açısından bütçe dostu çözümler sunar. Birbirinden zarif ve gösterişli fonlar; tasarımları, detayları ve ölçülerine göre farklı fiyatlardan satışa sunulur. Fon perde fiyatları kısmına etki eden bir diğer nokta ise, fonların hazır veya özel ölçü olarak tercih edilmesidir.

Siz de yaşam alanlarınızı kendi zevkinize göre dekore etmek için, firmamız üzerinden daha ekonomik fonlara sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken fonun uygulanacağı alanın ölçüsünü alarak, en uygun modele karar vermeniz olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.