İMO’dan Büyükşehir Meclis Üyelerine tepki!

İMO’dan Büyükşehir Meclis Üyelerine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Özlenen Alcı, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine “Bu şehre borcunuz var, çalışıp ödeyin” çağrısında bulundu.

Aydın’da yaşanan çeşitli sorunlar karşısında sessizliğini koruyan, doğruları ve yanlışları ayıramayıp, kendilerine ne anlatılanlara oylamak zorunda kalan Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nden tepki geldi. Meclis üyelerine seslenen Şube Başkanı Özlenen Alcı, “Aydın’ın sorunlarıyla ilgili çalışıp meclise gelmediğiniz sürece doğruları veya yanlışları ayıramazsınız. Size ne anlatılırsa onaylamak zorunda kalırsınız. Aydın, sizleri bu konuları konuşun diye seçti. Mademki seçildiniz o halde bu şehre borcunuz var demektir. Çalışıp ödeyin!..” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında bütçe görüşmelerinde tansiyonun yükseldiğini, Meclis’in gerildiğini öne süren Başkan Alcı, “Neymiş; Büyükşehir Belediyemiz kavşaklarda alt geçit, üst geçitler yapacakmış da Karayolları izin vermiyormuş” hatırlatmasını yaptıktan sonra meclis üyelerine şu sözlerle seslendi:

“YOK ETTİNİZ”

“Büyükşehir’e ait karayolu sorumluluk alanlarını dahi bilmeyen meclis üyeleri!.. 6 yıl önce karayolları ile yapılan yazışmaları daha yeni gören meclis üyeleri!.. 6 yıl önce Büyükşehir’in sorumluluk alanında olan ve projesini hazırlayıp korkup yapmadığı Yeni Dörtyol ve Eski Dörtyol kavşak projesinden haberi bile olmayan meclisin üyeleri!.. Planlı alanlar imar yönetmeliğini, ulaşım master planını, deprem master planını yapamayan meclis üyeleri!.. Hal binanızda yok, merkez minibüs garajınızda yok, ASKİ binanızda yok. Atatürk Spor Kompleksinizi bile yok ettiniz.

“BU ŞEHRE BORCUNUZ VAR, ÇALIŞIP ÖDEYİN”

Sayın Meclis üyeleri!.. Bu konulara çalışıp meclise gelmediğiniz sürece doğruları veya yanlışları ayıramazsınız. Size ne anlatılırsa onaylamak zorunda kalırsınız. Aydın, sizleri bu konuları konuşun diye seçti. Mademki seçildiniz o halde bu şehre borcunuz var demektir. Çalışıp ödeyin!..”

aydin-buyuksehir-meclisi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum