İncirliova tarihinin en büyük altyapı yatırımı başladı
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın girişimleriyle ilçeye kazandırılan yaklaşık 1,3 milyar liralık altyapı yatırımında ilk kazma vuruldu. İncirliova Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında 52 kilometrelik hat üzerinde kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı yenilenecek.
Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaklaşık 1,3 milyar lira değerindeki altyapı yatırımında çalışmalar resmen başladı. İncirliova Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında ilçenin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısı modern bir yapıya kavuşturulacak.
52 kilometrelik altyapı hattı oluşturulacak
İncirliova tarihinin en büyük altyapı yatırımı olarak nitelendirilen proje; Sandıklı Mahallesi ve Yahya Ümit Orbay Caddesi başta olmak üzere Cumhuriyet, Zafer ve İstiklal mahallelerini kapsayacak.
Etaplar halinde yürütülecek çalışmalar kapsamında toplam 52 kilometrelik altyapı hattı inşa edilerek ilçeye uzun yıllar hizmet verecek güçlü ve modern bir sistem kazandırılması hedefleniyor.
"İlçemizin en büyük sorunlarından birini çözüyoruz"
Çalışmaların başlaması dolayısıyla açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçe tarihinin en büyük altyapı yatırımını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yaklaşık 1,3 milyar liralık yatırımın merkez mahallelerin önemli bir bölümünü kapsadığını belirten Kaya, etap etap yürütülecek çalışmalarla vatandaşların modern, güçlü ve uzun ömürlü bir altyapıya kavuşacağını ifade etti.
"İncirliova'da yatırım hamlesi sürüyor"
İlçede önemli yatırımların birbiri ardına hayata geçirildiğini vurgulayan Başkan Kaya, Büyükşehir Belediyesi ve devletin katkılarıyla İncirliova'nın her geçen gün yeni hizmetlerle buluştuğunu dile getirdi.
Önümüzdeki süreçte yeni projelerin de hayata geçirileceğini belirten Kaya, altyapı yatırımının ilçeye kazandırılmasında katkı sunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.