İrlandalı Turistlerin Yakınından Sanıklar İçin Ceza Yorumu

İrlandalı Turistlerin Yakınından Sanıklar İçin Ceza Yorumu

İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına devam edilen İrlandalı turistlerin katil zanlıları sekizinci duruşmaya çıktı.

- İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına devam edilen İrlandalı turistlerin katil zanlıları sekizinci duruşmaya çıktı.

Duruşmada, olayda öldürülen Marian Elizabeth Graham’ın kızı Shanon Graham’ın babası Raymond Meguinness de hazır bulundu. Meguinness, duruşma sonrasında yaptığı açıklamada; “Bizim için en ağır cezayı almalılar” yorumunda bulundu.

Duruşmaya ilk kez katılan baba Raymond Meguinness, duruşmadaki izlenimlerini avukatları Barış Kaşka aracılığıyla aktardı. Duruşma için İrlanda’dan bugün sabah Türkiye’ye geldiğini belirten Meguinness; “Duruşmanın gidişatı hakkında olumlu düşüncelere sahibim. Duruşmanın başından beri biz olayın tek kişi ile gerçekleştirilemeyeceği görüşündeyiz. Bugünkü yapılan duruşmada HTS raporları gizli tanığın orada bulunduğunu teyid ediyor. Biz adaletin yerini bulacağını düşünüyoruz” dedi.

Raymond Meguinness, 2011 yılında gerçekleşen ve halen görülmekte olan duruşmanın henüz sonuçlanmamasına ilişkin de şu yorumda bulundu: “Bizim açımızdan önemli olan yargılamanın sonucu. Adaletin yerini bulmasıdır."

Sanıklar hakkında en ağır cezanın verilmesi gerektiğini ifade eden baba Raymond Meguinness; “Bizim için en ağır cezayı almalılar” dedi.

İRLANDALI TURİSTLERİN YAKININDAN SANIKLAR İÇİN CEZA YORUMU

İRLANDALI TURİSTLERİN YAKININDAN SANIKLAR İÇİN CEZA YORUMU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.