İşte Özlem Çerçioğlu’nun firari Göktaş'a verdiği vekalet

İşte Özlem Çerçioğlu’nun firari Göktaş'a verdiği vekalet

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun danışmanlığını yürüten ve birçok icraatının içinde yer alan FETÖ'nün belediyeler imamı olarak bilinen Erkan Karaarslan'ın tutuklanmasının ardından flaş bir gelişme daha yaşandı. Çerçioğlu’nun Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında aranan Mustafa Levent Göktaş’a verdiği vekaletname ortaya çıktı.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında aranan Eski Özel Kuvvetler üyesi emekli Albay Mustafa Levent Göktaş da Çerçioğlu'nun avukatı çıktı. Göktaş'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun avukatı olduğu daha önce de haberlere konu olmuştu. Çerçioğlu'nun Göktaş'a 6 Kasım 2018'de verdiği vekaletnameye ulaşıldı.

hablemitoglu.jpg

Göktaş'ın Aydın 1. Noteri'nde imzalanan vekaletname ile Çerçioğlu'nun Aydın 1. Ağır ceza mahkemesi 2018/635 esas sayılı dosyasında avukatlarından biri olduğu ancak duruşmalara hiç katılmadığı belirtiliyor. Çerçioğlu'nun danışmanının tutuklanarak cezaevine konmasının ardından avukatı Göktaş'ın da suikast soruşturmasında aranması günlerdir Aydın'da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

vekaletname.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum