İşte Özlem Çerçioğlu’nun yeni lakabı

İşte Özlem Çerçioğlu’nun yeni lakabı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, bir dizi açılış gerçekleştirmek için Aydın’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladı. Kılıçdaroğlu ile Atay’ın gülümseyerek selamlaşmasına şahit olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun moralinin bozulduğu objektiflere yansıdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir takım ziyaretlerde bulunmak ve çeşitli açılışlar yapmak üzere Aydın’a geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu karşılayanlar arasında Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay da vardı. Selçuk Efes Havalimanı’nda Kılıçdaroğlu ile Atay gülümseyerek selamlaşması Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun moralini bozdu. Bu durum objektiflere yansırken Çerçioğlu’nun yüzünü astığı görüldü.

ÇERÇİOĞLU’NUN YENİ LAKABI “EKŞİMCİK” OLDU

Belediye başkanları ile kavga ettiği için adı ‘Geçimsiz Başkan’a çıkan Çerçioğlu’nun bu tutumu tepkilere neden oldu. Zeki Dal adındaki bir partili “Hem Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun hem de Efeler belediye başkanımızın yüzü gülüyor ama suratını karartıp yağmur yağdıracak olanlarda var maşallah. Ekşimcik…” dedi. Böylece Çerçioğlu’nun yeni lakabı “Ekşimcik” oldu.

zeki-dal.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum