İYİ Parti İl Başkanı Taner; “Aydın’da MHP’nin oyu yüzde 5’in altına düştü”

İYİ Parti İl Başkanı Taner; “Aydın’da MHP’nin oyu yüzde 5’in altına düştü”

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “MHP’nin Aydın’daki oyu yüzde 5’in altına, HDP’nin oyunun da altına düştü. Dolayısıyla MHP İl Başkanı Haluk Alıcık gündem değiştirmeye çalışıyor” dedi.

Gazeteci Servet Töz’ün tvDEN’de hazırlayıp sunduğu Fikrim Var programına konuk olan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın kendisi hakkında yerel basında yer alan bir habere de dayandırarak, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’a oy vereceğim” dediğini iddia ettiğini belirterek, “Böyle bir şey mümkün olabilir mi?” dedi.

“GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR”

Taner, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık’ın Nazilli Belediye Başkanı olduğu dönemde Mehmet Ağar’ın kaldığı Yenipazar Cezaevi’ne helikopter pisti yaptırdığının ortaya çıkmasının ardından bu tür polemiklerle gündem değiştirmeye çalıştığını belirterek, “MHP’nin oyu Aydın’da yüzde 26’lardan yüzde 5’in altına düştü. HDP’nin de altına düştü. İYİ Parti’nin Aydın’daki oyu ise yüzde 26’lar civarında. Dolayısıyla Haluk Alıcık hem MHP’nin Aydın’daki başarısızlığını gizlemek hem de kendisiyle ilgili Mehmet Ağar konusunda ortaya atılan konuları unutturmak için gündem değiştirmeye çalışıyor” diye konuştu. (MEHMET AYDIN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.