İYİ Parti’deki ihraç kararında CHP’li Çerçioğlu parmağı

İYİ Parti’deki ihraç kararında CHP’li Çerçioğlu parmağı

23. Dönem Aydın Milletvekili ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Recep Taner, Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci hakkında verilen ihraç kararına “Ayak oyunu” diyerek tepki gösterdi. Taner, “İhraç kararının arkasında Çerçioğlu var” algısı oluştuğunu söyledi.

Seçimle göreve gelen İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci’nin Yüksek Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilmesine tepkiler devam ediyor. Demirci’nin “asılsız, haksız ve dayanaksız” dediği karara bir tepki de 23. Dönem Aydın Milletvekili ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Recep Taner’den geldi. İhracın arkasındaki ismin, Süleyman Demirci’ye ‘Seni görevden aldıracağım’ tehdidinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun olduğuna dair kamuoyunda bir algı oluştuğunu belirten Taner, “Süleyman Demirci’nin sıkıntı varsa, Sayın Genel Başkan arzu ediyorsa ‘istifamı verebilirim’ demesine rağmen, partiden ihraç edilmesi şık olmamıştır” dedi.

Seçimle gelenin, seçimle gitmesi gerektiğini ifade eden Taner şunları kaydetti:  

“Öyle ayak oyunlarıyla gönderilmemeli. Kamuoyundaki algı Özlem Hanımın işin arkasında olduğu şeklindedir. Böyle bir algı İYİ Partiyi sıkıntıya sokar. Emeklerimize yazık olmasın, Aydın’da birinci parti olabilecek durumda olan partimize bundan sonra atılacak yanlış adımlarla daha büyük sıkıntıya sokmazlar inşallah. Görelim Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum