İYİ Partili Taşdemir; “İyi bir Aydın için var gücümüzle çalışacağız”

İYİ Partili Taşdemir; “İyi bir Aydın için var gücümüzle çalışacağız”

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Reşat Taşdemir, 1 Nisan Cumartesi günü yapılacak temayül yoklaması öncesi bir video yayınlayarak İYİ Parti üyelerinden destek istedi. Özgeçmişi ile projelerini paylaşan Taşdemir, daha vizyoner, daha liyakatli ve çözüm odaklı bir aday listesiyle daha iyi bir Aydın için çalışacaklarının işaretini verdi.

İYİ Parti demokrasinin gereği, örnek bir karar ile aralarında Aydın’ın da bulunduğu 18 ilde önseçim teşkilat yoklaması gerçekleştirilmesi kararı aldı. Bu kapsamda 1 Nisan Cumartesi günü milletvekili adaylarını belirlemek için Aydın’ın 17 ilçesinde sandık koymaya hazırlanırken, İYİ Parti’de önseçim heyecanı yaşanıyor. Aday adayları kendilerini ve projelerin yoğun bir çalışma içine girerken, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Reşat Taşdemir, bir video yayınlayarak destek çağrısında bulundu.

“AYDIN İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Önseçim öncesi gazetemize açıklamada bulunan İYİ Partili Taşdemir, “Kurulduğu günden bu zamana parti içi demokrasinin en güzel örneklerini veren partimiz yine diğer siyasi partilerle arasında fark yaratmış ve üyelerimizin önüne temayül, teşkilat yoklaması sandıkları konulmuştur. Önseçim kararı teşkilatlarımızdaki dinamizmi artırmıştır. Partimize büyük bir heyecan ve coşku getirmiştir. 1 Nisan günü üyelerimizin kararıyla milletvekili adaylarımızı belirleyeceğiz. İYİ Partililerin sağduyusuna güveniyorum. Daha vizyoner, daha liyakatli ve çözüm odaklı milletvekili aday listesiyle daha iyi bir Aydın için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İYİ Parti üyelerinden destek beklediğini belirten Taşdemir, hazırladığı videoyu paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.