İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen İZKİTAP Fest-İzmir Kitap Fuarı, Kültürpark'ta her gün on binlerce kitapseveri ağırlamaya devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen İZKİTAP Fest-İzmir Kitap Fuarı, Kültürpark'ta her gün on binlerce kitapseveri ağırlamaya devam ediyor. "Çocuk Edebiyatı" ana temasıyla düzenlenen fuarda, yayınevlerinin stantlarına büyük ilgi gösterilirken, kitapseverler beğeniyle okudukları yazarlara kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Öte yandan, "It's a Girl Thing!" projesi de Türkiye'de ilk defa İzmir Kitap Fuarında gerçekleştirildi. Eşitliliğe vurgu yaparak kadınların toplumdaki etkileşimini artırmayı amaçlayan etkinlikte, çeşitli alanlarda ilham verici konuşmacıların yer aldığı oturumlar düzenlendi. Proje, kadınların potansiyellerini keşfetmelerine, kendilerini geliştirmelerine ve topluma katkıda bulunmalarına imkan tanımayı amaçlıyor. Kariyer, moda, sanat, spor, mental sağlık ve sosyal sorumluluk gibi çeşitli alanlarda özel isimlerden oluşan konuşmacıların oturumlarına fuar ziyaretçileri büyük ilgi gösterdi.

Girişlerin ücretsiz olduğu İZKİTAP Fest, 28 Nisan 2024 tarihine kadar 10.00 – 21.00 saatleri arasında kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.