Kale Devlet Hastanesinde bayrak değişimi

Kale Devlet Hastanesinde bayrak değişimi

DENİZLİ – Denizli'nin Kale Devlet Hastanesinde uzun yıllardır başhekimlik görevini yürüten Uzm.

DENİZLİ – Denizli'nin Kale Devlet Hastanesinde uzun yıllardır başhekimlik görevini yürüten Uzm. Dr. Taner Mutlu'nun görevden alınmasının ardından başhekimlik görevine genç bir isim atandı.

Denizli'nin Kale ilçesinde bulunan Kale Devlet Hastanesi'nde dikkat çeken bir görev değişikliği yaşandı. 2006 yılında Kale Devlet Hastanesine Aile Hekimi Uzmanı olarak atanan ve 2015 yılından bu yana hastanede başhekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Taner Mutlu'nun görevden alındığı ve yeniden Kale Devlet Hastanesi'nde aile hekimi uzmanı olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Uzm. Dr. Taner Mutlu'dan boşalan başhekimlik koltuğuna Güney Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kerim Elçin atandı. 1996 doğumlu olan genç Başhekim Kerim Elçin, bugün itibariyle Kale ilçesindeki yeni görevine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.