Kıl dönmesinde kapalı yöntemle aynı gün taburcu olmak mümkün

Kıl dönmesinde kapalı yöntemle aynı gün taburcu olmak mümkün

DENİZLİ – Kıl dönmesi ameliyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Op. Dr. Sami Cebelli, "Açık ameliyatlar yerine kapalı yöntem kıl dönmesi ameliyatıyla hastalarımızı aynı gün taburcu ediyoruz ve normal yaşantılarına dönme...

DENİZLİ (İHA) – Kıl dönmesi ameliyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Op. Dr. Sami Cebelli, "Açık ameliyatlar yerine kapalı yöntem kıl dönmesi ameliyatıyla hastalarımızı aynı gün taburcu ediyoruz ve normal yaşantılarına dönme sürelerini hızlandırıyoruz" dedi.

Birbirinden modern tıbbi cihazları, alanında uzman ve akademisyen hekim kadrosuyla 20 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti veren Özel Denizli Tekden Hastanesi, gerçekleştirdiği başarılı operasyonları ile insan yaşamında ki konforu sağlamaya devam ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli'nin gerçekleştirmiş olduğu, kapalı kıl dönmesi ameliyatı ile hastalar saatler içinde taburcu edilirken normal yaşama da hızla dönüş yapabiliyorlar. Yapmış olduğu kapalı kıl dönmesi ameliyatı hakkında bilgiler veren Dr. Sami Cebelli, "Uzun süre iş gücü kayıpları ve günlük yaşamda kısıtlamalar oluşturan açık ameliyatlar yerine kapalı yöntem kıl dönmesi ameliyatı ile hastalarımızı aynı gün taburcu ediyoruz ve normal yaşantılarına dönme sürelerini hızlandırıyoruz" dedi.

Kapalı kıl dönmesi ameliyatı ile aynı gün taburcu

Lokal anestezi altında lazer ya da fenol yöntemi kullanılarak kapalı şekilde yapılan ameliyat ile hastaların iyileşme süresini en aza indiren, normal yaşantıya hızla döndüren bu ameliyat hakkında bilgi veren Uzmanı Op. Dr. Cebelli, "Kıl dönmesi (Pilonidal sinüs) tedavisinde büyük kesiler, uzun süre iş gücü kayıpları ve günlük yaşamda kısıtlamalar oluşturan ameliyatlar yerine kıl dönmesi hastalığı ne kadar ilerlemiş olursa olsun (Nüks gibi durumlar dahil) lokal anestezi altında Lazer yada Fenol yöntemi kullanılarak günübirlik yapılabilen bir ameliyattır. Biz de hastalarımıza bu işlemi hızlı iyileşme süreci olduğu büyük kesikler olmadan kapalı yöntem ile gerçekleştirildiği, insanların günlerce hastanesinde yatmaktan ziyade aynı gün taburcu edilebildiği ve iyileşme sürecinin diğer yöntemlere göre çok daha hızlı olduğu için insanlara günlük yaşamlarda kısıtlamalar olmadığı için öneriyoruz. Hastanemizde de bu işlemleri başarıyla yürütmekteyiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.