Kirpik lifting

Kirpik lifting

Günlük rimel veya takma kirpik uygulama zahmetine girmeden kirpiklerinizi güzelleştirmenin bir yolunu arıyorsanız, kirpik lifting tam ihtiyacınız olan şey olabilir. Kirpik lifting, doğal kirpiklerinizi kaldırıp kıvırarak onlara daha dramatik bir görünüm kazandırmayı içeren bir güzellik bakımıdır. Herhangi bir sentetik malzeme ilavesi gerektirmediği için takma kirpiklere harika bir alternatiftir.

Tedavi sırasında teknisyeniniz özel bir solüsyon kullanarak kirpiklerinizi kökünden kaldırıp kıvırarak daha uzun ve dolgun görünmelerini sağlar. İşlem yaklaşık bir saat sürer ve tamamen ağrısızdır. Çözüm uygulandıktan sonra, kirpiklerinizin görünümünde hemen bir değişiklik fark edeceksiniz güzelce kaldırılacak ve yukarı doğru kıvrılacaklar.

Kirpik lifting, doğal kirpiklerinizi kaldıran ve kıvıran yarı kalıcı bir işlemdir. Düz veya aşağı bakan kirpiklere sahip olanlar için mükemmeldir, onlara daha canlı ve kalkık bir görünüm verir. Kirpiklere lifting serumu uygulandıktan sonra silikon tamponlar üzerinde şekillendirme yapılır. Daha sonra kıvrılmayı ayarlamak için bir perma solüsyonu uygulanır ve ardından kirpikleri yumuşatmak ve korumak için besleyici bir serum uygulanır.

Mevcut kirpiklerinize takma kirpik yapıştırmayı içeren kirpik uzantılarının aksine, kirpik lifting doğal kirpiklerinizle birlikte çalışır. Bu, mevcut kirpiklerinize zarar verme veya yapıştırıcıya karşı alerjik reaksiyona neden olma riskinin olmadığı anlamına gelir.

Kirpik lifting yaptırmanın en iyi yanlarından biri az bakım gerektirmesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.