Koçarlı MYO’da “Kariyerden Girişimciliğe” yoğun ilgi
Adnan Menderes Üniversitesi Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen ve KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger’in konuşmacı olarak katıldığı, “Kariyerden Girişimciliğe, Geleceğini Şekillendir” konulu konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Koçarlı MYO’da gençlerle bir araya gelerek girişimcilik, inovasyon ve devlet destekleri üzerine önemli bilgiler paylaştı.
Konferansta “Girişimcilik ve İnovasyon” başlığı altında konuşan Dülger, gençlerin girişimciliği bir kariyer planı olarak değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Dülger, KOSGEB’in sunduğu destek programları ve girişimcilik ekosisteminin gençlere sunduğu fırsatlar hakkında da detaylı bilgiler aktardı.

SALON DOLDU TAŞTI
Gençlerin programa gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti. Konferans salonunda yer kalmayınca dışarıdan koltuklar getirildi, bazı öğrenciler ise konuşmayı salonun dışında ayakta takip etti. Dülger, “Gençlerimizin ilgisi, merakı ve enerjisi bize bir kez daha gösterdi ki; gelecek emin ellerde” ifadelerini kullandı.

“GELECEK, AYDINLIK OLACAK”
KOSGEB İl Müdürü Dülger, gençlerle buluşmaların kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, “Bizim görevimiz sadece destek vermek değil, aynı zamanda geleceğin girişimcilerine ilham olmaktır. Bu buluşmada gördüm ki gençlerimizde büyük bir potansiyel var. Gelecek, aydınlık olacak inşallah” dedi.
EV SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR
Dülger, programın gerçekleşmesinde emeği geçen Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş’a ve akademik kadroya teşekkür ederek, “Nazik ev sahiplikleri için Taner hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Haber: Servet TÖZ


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.