Kongreyi değerlendiren Bayraktar: “Meşaleleri yakın, zafer yakın”

Kongreyi değerlendiren Bayraktar: “Meşaleleri yakın, zafer yakın”

Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın genel başkanlığını yaptığı Zafer Partisi'nin '1'inci Olağanüstü Kongresi' Ankara'da gerçekleştirildi. Kongreyi değerlendiren Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “Dün Ankara’da da gördük ki, sadece Kuşadası’nda değil; tüm ülkede durum aynı. Türk gençliği bizimle, Türk dip dalgası geliyor, Türk milleti Atasına ve ülkesine sahip çıkıyor. Meşaleleri yakın, zafer yakın” dedi.

Zafer Partisi’nin ‘1’inci Olağanüstü Kongresi’ Çankaya ilçesindeki ATO Congresium’da düzenlendi. Kongre için yoğun güvenlik önlemi alınırken partililer, iki ayrı arama noktasından geçerek salona alındı. Kongreye Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve 1047 delege katıldı. Kongreye katılım sağladıklarını belirten Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar kongreyi şu sözlerle değerlendirdi.

Dün katıldığımız kongrede, teşkilat olarak da Zafer Partisi Genel Merkezimizin faaliyet raporu, salonda okunduğu sırada, ilçe teşkilatımız ve ilçemiz adına da gurur duyduk. "27 Nisan 2022 tarihinde Kadir Gecesinde, Kuşadası İlçe teşkilatımızın 2 bin kişilik iftarına, halkımızla katılım sağladık" denilen faaliyet raporunda yaptığımız doğru işlerin üst kurullarımız tarafından da takdirle karşılanması hem bizleri mutlu etmiş; hem de kutlu davamıza olan hizmet inancımızı arttırmıştır.

Öncelikle bizlere bu gururu yaşatan Zafer Partisi Genel Başkanımız Ümit Özdağ’a, Teşkilat Başkanımız Ali Çolak’a ve Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Özellikle bu güzel organizasyonun ve tablonun mimari Kurucu Üyemiz Seray Ünbay Hanımefendiye, kıymetli eşi Cansel Ünbay abimize ve Kuşadası teşkilatımızın gece gündüz demeden bizimle koşturan davamızın isimsiz neferlerine son olarak da Saygıdeğer Kuşadası Halkına minnettarız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.