Kuşadası Belediyesi tüm ekipleriyle sahada

Kuşadası Belediyesi tüm ekipleriyle sahada

Kuşadası Belediyesi kent genelinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtınada teyakkuza geçerek yaşanan tüm olumsuzluklara anında müdahale etti.

Kuşadası Belediyesi kent genelinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtınada teyakkuza geçerek yaşanan tüm olumsuzluklara anında müdahale etti. Cadde ve sokaklar ekipler tarafından temizlendi. Rüzgar nedeniyle devrilen ağaçlar alınarak yollar sürücüler için güvenli bir hale getirildi.

Kuşadası Belediyesi, kentte öğleden sonra başlayan ve zaman zaman etkisini artıran sağanak yağışın, günlük hayatı olumsuz etkilememesi için tüm birimleriyle seferber oldu. Sahaya inen Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Müdahale ekipleri yağmur suyu hattı mazgallarında, yollarda ve yol kenarlarında biriken molozları temizledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yağıştan dolayı hasar gören yol ve kaldırımları onararak tıkanan yağmur suyu hatlarını açtı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmur ve şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen ağaçlar ile kopan dalları kaldırdı. Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları sayesinde sağanak yağış ve fırtına kent merkezinde ve ana arterlerde büyük bir olumsuzluğa yol açmadan atlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.