“Kuşadası’nda kibir tiyatrosu oynandı, başrol oyuncusu Kılıçdaroğlu’ydu”

“Kuşadası’nda kibir tiyatrosu oynandı, başrol oyuncusu Kılıçdaroğlu’ydu”

Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası ziyaretini değerlendirdi. Törene katılanların büyük kısmının belediye çalışanı olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “Kuşadasın’da kibir tiyatrosu oynandı. Senaryoyu yazan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başrol oyuncusu Kılıçdaroğlu, figüranı Ömer Günel’di” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından kente kazandırılan projeler için düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Kuşadası’na gelmişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında 26 milyon TL bedelle kamulaştırılan 10 dönümlük üzerinde, Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu’nun ‘yeşil alan’ sözünden çark ederek, yapımı tamamlanan ‘Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Kompleksi’nin açılışını gerçekleştiren CHP Lideri, toplu açılış ve temel atma törenini değerlendiren Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “Kuşadası’nda bir tiyatro oynandı. Senaryoyu yazan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başrol oyuncusu Kılıçdaroğlu, figüranı Ömer Günel’di” dedi.

mustafa-bayraktar.jpg“Tiyatronun başrol oyuncusu Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan gelmesine rağmen ücretsiz tiyatroya ilgi yok denecek kadar azdı” diye konuşan Başkan Bayraktar şunları kaydetti:

Kuşadası’nda yaşananlar; “Ben bilirim, bana oy verdiniz, ben 2019’da kazandım, en iyi ben bilirim kafasıyla ne yaparsam yapayım kabul edeceksiniz, nasıl olsa Kuşadası Halkı bana oy veriyorum" anlayışının yansımasıydı, kibir tiyatrosu. Kibir tiyatrosunun başrol oyuncusu Kemal Bey, senaristi Özlem Hanım, figüranları ise Ömer Bey, CHP İlçe Örgütü ve tiyatroyu 35 derecenin altında izlemeye gelenlerdi, emekçi belediye çalışanlarıydı.

KANDIRILAN KUŞADALILAR

Tiyatronun kandırılan ise Yeşil Alan istiyoruz diye imza veren Kuşadaĺılar ve Kuşadası idi. Aldatan ise din ile aldatanların rakibi, Uğur Mumcu’nun ifadesiyle Atatürk ile aldatanlar kanadındandı. Velhasıl Kuşadası büyük bir gol daha yedi, yine CHP ile kendi kalesine gol attı. Kuşadası’nın en kıymetli arazisine yapılan bina ucube belediye hizmet binasını ilk gün olduğu gibi bugün de Kuşadalılar olarak kabul etmiyoruz.”

BÜYÜKERŞEN İLE ÇERÇİOĞLU’NU KARŞILAŞTIRDI

“Bir insan da vizyon olacak” diyerek Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i örnek gösteren Bayraktar, “İşte aşağıda CHP’li Yılmaz Büyükerşen’in doğaya verdiği değer Sazova Parkı. Bir de yanında CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun ucube hizmet binası" diyerek Büyükerşen ile Çerçioğlu'nu karşılaştırdı.

sazova-parki.jpg

e141d95a-1ffa-41f0-8aba-830c2889d3df.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum